پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ تیر ۱۳۹۰، ۸:۲۴

دانیالی خبر داد:

افزایش ارتباط دانشگاه‌ها وتولیدکنندگان صنایع دستی در کشور

افزایش ارتباط دانشگاه‌ها وتولیدکنندگان صنایع دستی در کشور

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: ارتباط دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور را با تولید کنندگان صنایع دستی افزایش می‌دهیم.

تهمینه دانیالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه به دنبال آن هستیم تا مباحث آموزشی را با ظرفیت بیشتری در صنایع دستی نهادینه کنیم، افزود: برنامه‌ریزی‌هایی به انجام رسانده‌ایم که آموزش رشته‌های صنایع دستی در سال 90 را بر اساس نیازسنجی‌های آموزشی دنبال کنیم.

وی با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین اولویتهای معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور، ایجاد ارتباط میان تولید کنندگان این حوزه با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی است، اظهار داشت: با برقراری این ارتباط، میزان بهره‌مندی تولید کنندگان صنایع دستی از شیوه‌های نوین علوم و نتایج پژوهشی افزایش می‌یابد و تولید این صنایع به سمت علمی شدن پیش خواهد رفت.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه افزایش بار علمی تولیدات صنایع دستی، موجبات پیشرفت این حوزه را فراهم می‌آورد، تصریح کرد: این موضوع سبب می‌شود تا جایگاه واقعی صنایع دستی کشور در مجامع بین‌المللی ارتقا یابد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی مدون به منظور افزایش کیفیت بازارچه‌های فروش صنایع دستی در داخل و خارج از کشور، اضافه کرد: توسعه صادرات صنایع دستی با رویکرد تبیین جایگاه واقعی این صنایع در سطح بازارچه‌های داخلی و خارجی از جمله اولویت‌های مهمی است که معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی با جدیت پیگیر آن است.

دانیالی با تاکید بر اینکه لزوم توسعه بازارهای داخلی و دستیابی به بازارهای خارجی جدید را از اولویت‌های اساسی خود در حوزه صنایع دستی می‌دانیم، بیان داشت: ایجاد نظام جامع حمایت از هنرمندان، صنعت‌گران و مشاغل حوزه صنایع دستی و ساماندهی و برنامه‌ریزی برای جلب مشارکت شرکت‌های تامین سرمایه از جمله برنامه‌های مهم معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی به شمار می‌رود که با جدیت به دنبال انجام آن هستیم.

کد خبر 1340988

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha