رحمت شعبانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تسریع در اجرای پروژه های ایمنی حمل و نقل استان و ارتقای کیفی خدمات قابل ارائه به کاربران بخش حمل و نقل اهمیت فراوانی دارد و با همکاری بخشهای مربوطه دنبال می شود.
معاون حمل و نقل اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان البرز ادامه داد: همچنین ایمن سازی محورهای ارتباطی استان اهمیت فراوانی دارد و امور فوق از جمله مواردی است که در شورای حمل و نقل استان البرز مورد تاکید قرار گرفت.
این مسئول عنوان کرد: جلسه شورای حمل و نقل استان که در اداره کل حمل ونقل و پایانه های استان برگزار و موارد مربوطه در آن مورد بررسی قرار گرفت.
نصب پل عابر پیاده بر روی جاده ها مورد تاکید قرار گرفت
وی یادآور شد: در این جلسه، علاوه بر بررسی روند اجرای مصوبات جلسات گذشته این شورا، بر نصب پل عابر پیاده بر روی جاده ها به منظور ایمن سازی بیشتر محورهای ارتباطی تاکید شد.
معاون حمل و نقل اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان البرز اضافه کرد: همچنین در جلسه یادشده، پروژه های در دست اجرای هر یک از اعضا نیز مورد بررسی قرار گرفت.
شعبانی افزود: در این جلسه مدیران کل حمل و نقل و پایانه ها، راه و ترابری، فرودگاه پیام، مکانیک آب و خاک، هواشناسی و فرمانده پلیس راه استان های تهران و البرز حضور داشتند.
معاون حمل و نقل اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان البرز اضافه کرد: معاون حمل ونقل اداره کل حمل ونقل و پایانه ها و معاون راهداری اداره کل راه وترابری استان البرز از دیگر مسئولان حاضر در جلسه یادشده بودند.
نظر شما