پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۰۵

پایگاه ثابت پلیس گردشگری در میدان امام اصفهان رونمایی شد

پایگاه ثابت پلیس گردشگری در میدان امام اصفهان رونمایی شد

اصفهان - خبرگزاری مهر: با حضور جمعی از بازاریان اصفهان پایگاه ثابت پلیس گردشگری در میدان امام (ره) اصفهان رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح سه شنبه با حضور فرماندهی انتظامی استان اصفهان و  جمعی از بازاریان، کسبه و روسایی اتحادیه های مختلف و نیز هیئتهای مذهبی نخستین مرکز پلیس گردشگری در میدان امام(ره)اصفهان رونمایی شد.

استان اصفهان نخستین استان کشور است که به لحاظ داشتن قطب صنعتی و نیز گردشگری پلیس گردشگری و همیار گردشگری را پایه‌گذاری کرده است.

پلیس گردشگری به مدت یک سال است که همیار توریست با دوچرخه در محوطه میدان امام(ره) گشت زده و به گردشگران خارجی اطلاعات در مورد استان و مراکز دیدنی اصفهان را راهنمایی می‌کنند.

پیش از این مکان یاد شده به‌صورت یک پایگاه موقت مستقر و به راهنمایی توریست‌های خارجی می‌پرداخت.

صبح امروز (سه شنبه) با حضور جمعی از پیشکسوتان و بازاریان اصفهان، روسای اتحادیه‌های اصناف، اعضای هئیتهای مذهبی اصفهان این مرکز با حضور فرمانده انتظامی استان اصفهان و جمع کثیری از مردم به مناسبت هفته نیروی انتظامی رسما افتتاح شد.

گشت ویژه همیار توریست در آبان‌ماه سال 1389 به منظور رفع نیازهای مهم و نیز راهنمایی گردشگران خارجی، بررسی انواع جرائم و پیشگیری از وقوع آن برای نخستین بار در پلیس مرکز استان اصفهان راه اندازی شد.

کد خبر 1430161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha