به گزارش خبرنگار مهر، احسان آبیار قمصری عصر یکشنبه در شورای مشاوران و مسئولان امور ایثارگران دستگاه های اجرایی استان گفت: متاسفانه در تدوین شیوه نامه اجرایی قانون ایثارگران تدبیر کارشناسانه نشده است.
وی با انتقاد از تصمیمات بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در تغییر شیوه پرداخت هزینه درمان ایثارگران افزود: با ممیزی قرار دادن میان ایثارگران شاغل و غیر شاغل به طور حتم ارائه تسهیلات و خدمات درمان به این قشر جامعه قطع خواهد شد.
آبیار قمصری گفت: آنچه در قانون آمده پرداخت صد در صدی هزینه درمان به طور رایگان بوده اما در شیوه نامه جدید بیمه گذار مکلف به پرداخت تنها تا سقف 14 هزار تومان هزینه درمان ایثارگران بوده که از نظر ما خنده دار است.
مشاور استاندار مازندران افزود: متاسفانه برخی در تهران نشسته و با تقسیم بندی جانبازان زیر پنج سال یا بالای پنج سال و تفکیک حقوق جانبازان از خانواده هایشان، تصمیم گیری های اشتباه می گیرند.
وی اضافه کرد: باید تلاش شود تا ایثارگران حداقل دغدغه درمان نداشته باشند و هرچقدر هم خدمات به این عزیزان شود باز هم قابل قیاس با مقام ایثارگران نیست.
آبیار قمصری با گله از برخی فضاسازی ها علیه ایثارگران تصریح کرد: در آخرین بررسی ها در جذب و قبولی دانشگاهیان فقط 15 درصد سهمیه لحاظ شده این درحالی است که برخی منت 40 درصد را می گذارند.
وی تاکید کرد: همگان باید تلاش کنند تا در مسیر تکریم مقام ایثارگران گام بردارند.


نظر شما