به گزارش خبرگزاری مهر، سید لطیف حسینی با اشاره به مشکلات مجتمع های آموزشی و پرورشی در روستاهای جوانرود، گفت: مجتمع های آموزشی برای ایجاد عدالت آموزشی تشکیل شده اند که نیاز به توجه ویژه دارند تا این عدالت آموزشی برقرار شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان جوانرود تاکید کرد: کمبود فضای آموزشی، کمبود اعتبار، نبود تجهیزات آزمایشگاهی و امکانات از مهمترین مشکلات مجتمع های روستایی در شهرستان جوانرود است.
وی افزود: مهاجرپذیری و رشد جمعیت دو عامل مهم هستند که شهرستان جوانرود را با کمبود فضای آموزشی مواجه کرده است.
حسینی تاکید کرد: برای حل این معضل فعلا برنامه ریزی کرده ایم که در برخی از مدارس ظرفیت 17 کلاس را در ظرفیت 12 کلاس بگنجانیم.
وی تصریح کرد: شهرستان جوانرود با بیش از 13 هزار دانش آموز در مقاطع تحصیلی دارای 139 مدرسه و 578 کلاس درس، 97 مدرسه مختلط و هشت مدرسه استیجاری است.
حسینی افزود: این وضعیت به طوری است که تراکم کلاس در مقطع متوسطه 60/25 در مقطع راهنمایی 6/23 و در مقطع ابتدایی شهرستان جوانرود 80/20 نفر است.


نظر شما