۲ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۲۵

کرابی در گفتگو با مهر:

آثار خوشنویسان ممتاز اسفراینی در نمایشگاه "نی نوا" به نمایش گذاشته شد

آثار خوشنویسان ممتاز اسفراینی در نمایشگاه "نی نوا" به نمایش گذاشته شد

اسفراین - خبرگزاری مهر: همزمان با ایام عزاداری ماه صفر نمایشگاه خوشنویسی نی نوا با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی و هنرمندان شهرستان اسفراین در محل سالن شورای حل اختلاف این شهر افتتاح شد.

سرپرست انجمن خوشنویسان اسفراین در حاشیه برگزاری این نمایشگاه به خبرنگار مهر گفت: در این نمایشگاه  که  با همکاری و مشارکت شهرداری و با هدف ترویج فرهنگ و هنر اصیل اسلامی برپا شده است 54 اثر از آثار 14 هنرمند ممتاز خوشنویس شهرستان در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

غلامرضا کرابی در مورد موضوعات آثار ارائه شده در این نمایشگاه گفت: 54 اثر ارائه شده در این نمایشگاه  با اشعار شیخ آذری  عارف و شاعر قرن هشتم و نهم هجری قمری در اسفراین  و اشعار عرفانی سایر شاعران با موضوع محرم، امام حسین ( ع ) و ائمه اطهار ( ع )  مزین شده است.

وی افزود: این نمایشگاه به مدت 10 روز جهت بازدید عموم دایر خواهد بود.

کد خبر 1515274

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha