پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ بهمن ۱۳۹۰، ۱۳:۱۰

اخبار کوتاه زنجان/

زنان به برکت انقلاب اسلامی جایگاه خود را در جامعه یافتند

زنجان - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی زنان منزلت و جایگاه خود را در جامعه یافته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ یحیی شرفی درهمایش بزرگداشت نقش زن مسلمان در پیروزی انقلاب اسلامی باگرامیداشت میلاد باسعادت پیامبر اعظم ، امام جعفر صادق (ع) و دهه مبارکه فجر اظهار داشت: زنان از نظر اسلام نقش حساسی دربنای جامعه اسلامی دارند و اسلام زن را تا حدی ارتقا می دهد که او مقام انسانی خود را در جامعه باز یافته و متناسب با رشد جامعه اسلامی مسئولیت ها را برعهده گیرد.
 
وی افزود: امروز زنان درجمهوری اسلامی همدوش مردان در تلاش و سازندگی جامعه و کشور هستند و در صحنه های فرهنگی، اقتصادی و نظامی حاضر و همدوش مردان یا بهتر از آنان در راه تعالی اسلامی فعالیت می کنند.
 
شرفی تصریح کرد: زنان با الهام از حضرت زینب (س)در روز عاشورا پا به پای مردان در روزهای انقلاب نقش موثری را در به ثمر رسیدن انقلاب داشتند، با شهید شدن هر فرزندشان علیه رژیم پهلوی و آمریکا شعار دادند و ثابت کردند که هرگز از رسیدن به آرمان ها وارزشهای اسلامی کوتاه نخواهند آمد.
 
فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: دهه فجر یادآور شکوه و عظمت ملتی است که مردم با احساس مسئولیت و حضور در صحنه با تمام قوا رژیم مستبد پهلوی را از جا کنده و انقلاب اسلامی را جایگزین آن کردند که وارث تمامی زیبایی ها و ارزش های اسلام ناب محمدی است.
 
شرفی تاکید کرد: نماد اصلی این ظلم ها در کشور درکشف حجاب نمایان بود که رژیم پهلوی با ظلم وستم فراوان چادر را از سر زنان برمی داشت.
 
وی با اشاره به تقارن دهه فجر با هفته وحدت و ولادت با سعادت پیامبر (ص) گفت: با تولد حضرت محمد آزادی و استقلال برای جامعه متولد و زیبایی ها و ارزش ها جای ناپاکی ها و جهالت ها را گرفت.
 
سیستم اطلاعات جغرافیایی محدوده‌های معدنی و اکتشافی استان زنجان (GIS) راه‌اندازی شد

رئیس اداره اکتشافات معدنی سازمان صنعت، معدن وتجارت استان زنجان گفت: همزمان با ایام مبارک دهه فجر در راستای تکریم ارباب رجوع، سیستم اطلاعات جغرافیایی محدوده‌های معدنی و اکتشافی استان زنجان (GIS) راه‌اندازی شد.

فریدون محمدی افزود: سیستم به روز شده اطلاعات جغرافیایی محدوده‌های معدنی و اکتشافی استان زنجان (GIS) در محل سازمان برای استفاده متقاضیان ثبت محدوده‌های درخواست صدور پروانه اکتشاف در راستای طرح تکریم ارباب رجوع و شفاف‌سازی و اصلاح ساختار فرایندهای خدماتی سازمان مستقر گردید.

وی تصریح کرد: متقاضی می‌تواند نسبت به بررسی محل مورد نظر خود با مختصات مورد نظر و وارد کردن طول و عرض جغرافیایی مورد نظر با مبنای مطالعاتی اروپایی 1950 (European 1950 ) نقطه مورد نظر را مشاهده و پس از انجام بررسی‌های لازم و با اطمینان کامل از مراحل ثبت محدوده مورد نظر خود با مراجعه به سازمان نظام مهندسی و ترسیم محدوده مورد نظر موازی با طول و عرض جغرافیایی نقشه مورد نظر اقدام کنند.

محمدی با تاکید بر اینکه چهار گوش مورد نظر باید در راستای طول و عرض جغرافیایی ترسیم و منطبق گردد، یادآور شد: متقاضی پس از ترسیم محدوده و تائید از سوی نظام مهندسی برای ثبت نهایی مدارک مورد نیاز مطابق چک لیست، آن را به دبیرخانه سازمان تحویل و شماره ثبت، تاریخ و ساعت ثبت را دریافت می‌نمایند.

محمدی افزود: درخواست متقاضیان ظرف مدت 7 روز از تاریخ ثبت، بررسی و تطبیق دفتر اقدام و ابلاغیه صادر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اطلاعات GIS استان پایان وقت اداری هر روز به روز رسانی می شود افزود: تصویر معدنی و اکتشافی به روز شده محدوده‌ها در پورتال سازمان به آدرس zanjan.mim.gov.irنیز قابل مشاهده است.

همزمان با دهه فجر یک دوره مسابقه فوتسال بین شرکت های گروه توسعه معادن روی برگزار شد

مسئول برگزاری این دوره از رقابت ها با بیان اینکه این مسابقات در 4 گروه 3 تیمی به مسابقات می پردازند گفت: این دوره از رقابت ها با هدف بزرگداشت دهه فجر و نیز نهادینه کردن روحیه ورزشکاری مابین کارکنان و کارگران شرکت های زیرمجموعه توسعه معادن استان در حال برگزاری است.

سید کریم حری با بیان اینکه امسال ششمین دوره این رقابت ها برگزار می شود،از حضور داوران مطرح ملی و استانی هیئت فوتبال استان برای قضاوت این رقابت ها خبر داد و گفت: سطح این دوره از مسابقات نسبت به دوره ها قبل بالا بوده و بیشتر تیم ها از بازیکنان جوان در ترکیب تیم ها سود می برند.

به گفته حری، در دوره های گذشته این رقابت ها با نام جام "رستگار" برگزار می شد و امیدواریم بتوانیم این رقابت ها را در قالب جشنواره فرهنگی-ورزشی توسعه دهیم.

مسئول برگزاری این رقابت ها با تاکید بر فراهم کردن زمینه ورزش در محیط های کاری تصریح کرد: هزینه کردن در ورزش هزینه نیست بلکه بالا بردن روحیه کارگری و سلامت بدنی این قشر از جامعه است.

حری برگزاری مسابقات فرهنگی 33 سال شکوه و عزت در بین کارکنان و توسعه معادن و نیز مسابقات نقاشی ویژه فرزندان کارکنان را از دیگر برنامه های گروه توسعه معادن روی استان به مناسبت دهه فجر عنوان کرد. گفتنی است

مسابقات فوتسال توسعه معادن روی در محل مجموعه فرهنگی-ورزشی ایثار با حضور 144 بازیکن در حال برگزاری است.

تیم های حاضر در این رقابت ها الوان روی، البرز، روی زنجان، صنعت روی زنگان، اسیدسازان، سرب و روی، روی دندی، معدنکاران، دفتر زنجان کالسیمین، روئین کاران، مجتمع تغلیظ و دانشگاه هستند.

کد خبر 1529111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha