به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری اینسایدر مالزی (Malaysian Insider)، ماهاتیر محمد که در "بنیاد رهبری پردانا" در پوتراجایا سخن می گفت: افزود: مالزی آمریکا نیست ، حتی در آمریکا هم تنها ثمره مناظرات اثبات احمق بودن سیاستمداران است.
وی در ادامه با اشاره به درخواست مناظره انور ابراهیم (رهبر مخالفان) از نجیب رزاق (نخست وزیر) گفت: لزومی به انجام این مناظره نیست و اساسا موضوعی برای برگزاری این مناظره وجود ندارد.
از سوی دیگر وی با اشاره به ادعای آزادی بیان در جامعه مالزی گفت: اینکه برخی در مالزی نگران بیان مشکلاتشان باشند یا به بهانه تهمت تبعیض نژادی در دفاع از حقوق جامعه مالایی واهمه داشته باشند، برای جامعه ای که مدعی آزادی بیان است ناپسند است.
انور ابراهیم رهبر مخالفان دولت مالزی پیش بینی می کند سیزدهمین انتخابات سراسری این کشور پیش از موعد آن در سال 2013 ، در آینده ای نزدیک برگزار شود و از نخست وزیر مالزی درخواست مناظره کرده است .
برخلاف موضوعاتی مانند دموکراسی، حکمرانی، انتخابات، فساد، رسانه ها و مطبوعات و اوضاع اقتصادی، عمکرد دولت در مبارزه با تروریسم تنها موردی است که از حمایت انور ابراهیم برخوردار است.
نظر شما