پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۲۳

صفری خبر داد:

مرکز فنی و حرفه ای شهرک صنعتی نمین به بهره برداری می رسد

مرکز فنی و حرفه ای شهرک صنعتی نمین به بهره برداری می رسد

نمین - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل از تکمیل و بهره برداری از پروژه مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرک صنعتی نمین در سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کلام الله صفری ظهر پنجشنبه در دیدار با فرماندار شهرستان نمین عنوان کرد: بهره برداری از این مرکز در افزودن بر مهارت کارگران و فعالان کارگاهها و کارخانجات منطقه و همچنین سرریز متقاضیان آموزش های فنی و حرفه ای استان نقش موثری دارد.

وی نسبت به پیگیری و محقق ساختن راه اندازی رشته های کاردانی فنی و حرفه ای در شهرستان نمین قول مساعد داد و افزود: بزودی رشته های متناسب با استعداد و نیازهای کاری منطقه شناسایی و در شهرستان نمین راه اندازی می شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل با قدردانی از نمایندگان مجلس در مصوب کردن استخدام مربیان حق التدریس از روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان خواست با انجام دادن تمهیدات لازم در استخدام این مربیان عدالت را رعایت کنند.

وی همچنین از مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان نمین بازدی و روند بهسازی محیط و چگونگی گردش روزمره امور مرکز و نحوه اداره آن را بررسی کرد.

گفتنی است، صفری مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل قبل از این سرپرستی این اداره را بر عهده داشت که امروز طی حکمی از سوی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان مدیر کل این اداره در اردبیل معرفی شد.

 

کد خبر 1586435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha