به گزارش خبرنگار مهر، حسین قدمی ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی تشکلهای مردمی در مدیریت بحران که در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد گفت: یکی از مسائل مورد توجه و مهم در کشور ما با توجه به وسعت جغرافیای و موقعیت استراتیژیک آن، توجه به مسئله حضور فعال وموفق مردم در حوادث وسوانح است.
وی با بیان اینکه کشور ایران دارای پتانسیلهای خوب و فعال است، افزود: برای استفاده از این نیروها باید برنامهریزیهای موثر داشته باشیم و اصل اساسی در این تشکلها در مرحله اول ایجاد آمادگی وآموزشهای لازم جهت بهره برداری بهتر از این تشکلها در هنگام بروز حادثه است ولی به مسئله آموزش و ایجاد آمادگی توجه مناسبی نشده است.
معاون وزیر کشور در ادامه عنوان کرد: بزرگترین تشکلهای مردمی کشور هیئتهای مذهبی و بسیج در داخل ودر خارج از کشور جمعیت حلال احمر است.
از41 حادثه درجهان 32 مورد در ایران اتفاق میافتد
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه گفت: از41 نوع حادثه که درجهان واقع می شود 32 نوع آن در کشور ایران اتفاق میافتد.
وی افزود: مهمترین حادثه که در کشور واقع میشود زلزله است و بخاطر پراکندگیهای جمعیتی در کشور نمیتوان در هنگام وقوع حادثه خدمات خوبی در مراحل اول ارائه داد به همین منظور تشکلهای مردمی درسال 87 براساس مصوبه مجلس شروع به کار کرد.
قدمی دربخش دیگری از سخنان خود مهمترین هدف تشکلهای مردمی را آموزش دادن و ایجاد هماهنگیها بین دستگاهای مختلف عنوان کرد.
وی همچنین افزود: به همین منظور تعداد 14 کارگروه تشکیل شده که هشت کارگروه به صورت مستقیم با مردم در ارتباط هستند.
تشکل های مردم نهاد مدیریت بحران شناسنامه دار می شوند
معاون وزیر کشور در بخش پایان سخنان خود اظهار داشت: برخی از گروه در هنگام وقوع حادثه که هیچ نیازی به آن ها در این بخش ها نیست وارد عمل شده و سبب ایجاد مشکل میشوند به همین منظور برای قانونمند کردن آنها گروهی شروع به شناسایی به منظور صدور شناسنامه برای هر یک از این گروهها کرده است.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ایران جزو 10 کشور حادثه خیز در جهان و در آسیا جزو شش کشور است.
کد خبر 1636976
نظر شما