۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۲۲

کی پور:

خیران سلامت در پروژه های عمرانی علی آبادکتول مشارکت کنند

خیران سلامت در پروژه های عمرانی علی آبادکتول مشارکت کنند

علی آبادکتول – خبرگزاری مهر: فرماندار علی آبادکتول خواستار مشارکت هر چه تمام تر خیرین سلامت در ساخت پروژه های عمرانی، خرید، تامین تجهیزات مورد نیاز پزشکی حوزه بهداشت و درمان شهرستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکب رکی پور در جمع هیئت مدیره مجمع خیران سلامتی شهرستان، همچنین شناسایی و دعوت افراد خیر و مشارکت و سرمایه گذاری آنان را در حوزه سلامت شهرستان، گامی مهم در توسعه پایدار و ارتقای سطح سلامت افراد جامعه برشمرد.

وی خواستار شناسایی و دعوت افراد خیر در سطح شهرستان و فعال نمودن مجمع بصورت مستمر در جهت اجرای کمی و کیفی فعالیتها و در نهایت توسعه و ارتقای سطح بهداشت درمان جامعه شد.

کی پور خیران را پیشگام در اجرائی پروژه های سلامت دانست و گفت: این یعنی واگذار کردن سلامت به خود مردم است.

وی در ادامه بیان داشت: یکی از معیارهای مهم توسعه یک کشور سلامت است که دستگاههای مربوطه باید با تمام تلاش در این عرصه وارد شوند  تا این معیار در بالاترین سطح قرار گیرد.

فرماندار علی آبادکتول گفت: یکی از راههای برون رفت از عقب ماندگی بهداشت منطقه ورود خیرین سلامت در زمینه ساخت و ساز است.  

کد خبر 1637449

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha