به گزارش خبرنگار مهر، پیش از این راگبیبازان قمی همواره در تیم ملی راگبی کشورمان حضور موثری داشتهاند و سابقه خوبی از راگبی قم در نزد فدراسیون وجود دارد که این مسئله زمینه دعوت راگبیبازان قم به مسابقات آسیایی را نیز فراهم کرده است.
برگزاری انتخابی تیم ملی برای حضور در راگبی قهرمانی بانوان آسیا
برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا که در حال حاضر مهمترین رویداد پیش روی راگبیبازان کشورمان است، مدعیان عضویت در تیم ملی راگبی بانوان کشورمان همراه با تیم های خود از استان های مختلف در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی راگبی به رقابت پرداختند.
تیم اعزامی هیئت انجمنهای ورزشی استان قم بر اساس تقویم فدراسیون انجمن های ورزشی کشورمان، در رقابت های انخابی تیم ملی راگبی که با بهترینهای کشورمان به میزبانی هیئت گلستان در شهر گرگان برگزار شد، با حریفان خود جدال نزدیکی داشت که در نهایت رتبه ششم را برای تیم قم به همراه آورد.
در این دوره از مسابقات تیم راگبی بانوان قم در حالی به کار خود پایان داد که هاجر جعفری یکی از اعضای تیم اعزامی بانوان قم از سوی مسئولان برگزاری این رقابت ها به عنوان یکی از اعضای تیم منتخب راگبی انتخابی تیم ملی نام گرفت.
شعبانی بهترین داور مسابقات راگبی انتخابی تیم ملی
بدین ترتیب بر اساس تصمیم انجمن راگبی کشور و در بین برترین های مسابقات بانوان انتخابی تیم ملی راگبی، عنوان جوان ترین بازیکن مسابقات به پریا شکوهی از اردبیل با 12 سال سن رسید و لقب جوانترین تیم مسابقات نیز به تیم اردبیل با میانگین سنی 17 سال و هشت ماه تعلق گرفت.
همچنین در تیم منتخب بازی ها، زهره صادقپور، معصومه خورشیدی و زهره عینی از کرمانشاه هاجر جعفری از قم، فرشته سارانی از تهران، اکرم بلوچی از کرمان و هدیه مقدسی از گلستان نفراتی بودند که مورد توجه مربیان تیم ملی نیز قرار گرفتند.
همچنین عنوان خانم گل مسابقات انتخابی تیم ملی راگبی بانوان به زهره عینی از کرمانشاه رسید و لقب بهترین مربی را فاطمه مولائی از کرمانشاه کسب کرد، ضمن اینکه عنوان بهترین داور این رقابت ها نیز به نرجس شعبانی از قم رسید.
در پایان رقابتهای انتخابی؛
بانوی قمی برترین راگبی باز مسابقات قهرمانی کشور نام گرفت

قم - خبرگزاری مهر: نماینده تیم اعزامی راگبی هیئت انجمنهای ورزشی استان قم جزو یکی از اعضای تیم منتخب رقابت های راگبی قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی بانوان قرار گرفت.
نظر شما