پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ مرداد ۱۳۹۱، ۹:۰۸

مشکلات امروز بشر در عمل‌نکردن به دستورات الهی قرآن است

مشکلات امروز بشر در عمل‌نکردن به دستورات الهی قرآن است

هرمز - خبرگزاری مهر: امام جمعه هرمز گفت: مشکلات امروز بشر در عمل‌نکردن به دستورات الهی و قرآن است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید سجاد موسوی شنبه شب در محفل انس با قرآن‌ مجید که در جزیره هرمز برگزار شد، گفت: ماه مبارک رمضان بهار قرآن است و در این ماه علاوه بر تلاوت باید تفکر و مهمتر از آن به آیات قرآن عمل کرد.

وی با اشاره به اهمیت قرآن میان مسلمانان و حتی پژوهشگران سایر ادیان افزود: مشکلات امروز بشر در عمل‌نکردن به دستورات الهی و کتاب‌های آسمانی به‌ویژه قرآن است.

موسوی با بیان اینکه تفرقه، خواری، ضلالت و انحراف مسلمانان از مسیر اصلی اسلام ناشی از دوری آنان از قرآن‌کریم و عمل نکردن به دستورات آن است، ادامه داد: اگر قرآن از زندگی بشر جدا شود، جای خالی آن را شهوات و امیال انسانی و نفسانی پر خواهد کرد که عاقبت این کار چیزی جز نابودی انسان نیست.

وی همچنین با بیان اینکه توسط دستگاه‌های فرهنگی در این زمینه تلاش‌های خوبی صورت گرفته است، بیان کرد: ایام و ساعات رمضان مناسب‌‌ترین زمان برای پرداختن به قرآن و تلاوت این کتاب آسمانی است و فرد در این ایام نورانی و پربار با اندکی برنامه‌ریزی می‌تواند بهترین و بیشترین بهره را ببرد.

امام‌ جمعه هرمز در ادامه نیز با اشاره به اینکه در این ماه، درهای رحمت خداوند بر روی بندگان باز می‌شود، اظهار کرد: از همین جهت تأثیر کلمات و آیه‌های قرآن نیز بر دل‌ها می‌تواند بیشتر از هر زمانی باشد.

حجت السلام موسوی اظهار کرد: مردم جزیره هرمز علاقه‌ای خاص به امور قرآنی و دینی دارند و در این راستا باید دستگاه‌های مربوطه نهایت تلاش خود را برای توسعه و گسترش امور قرآنی در شهرستان به کار گیرند.

در این محفل قرآنی قاری برجسته ایرانی استاد جعفر عرفانیان به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت.

کد خبر 1665705

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha