پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ مرداد ۱۳۹۱، ۸:۵۴

رئیسی در گفتگو با مهر:

فلسفه جنبش عدم تعهد ایستادگی برابر امریکا و صهیونیسم است/ اهمیت اجلاس تهران

فلسفه جنبش عدم تعهد ایستادگی برابر امریکا و صهیونیسم است/ اهمیت اجلاس تهران

معاون اول قوه قضائیه اظهار داشت: اگر جنبش عدم تعهد در مقابل آمریکا و صهیونیسم ایستادگی نکند از فلسفه خود دور شده است و برگزاری این اجلاس در جمهوری اسلامی ایران بر اراده کشورها برای موضع گیری صریح در مقابل غربی ها می افزاید.

سید ابراهیم رئیسی معاون اول قوه قضائیه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اهمیت برگزاری اجلاس عدم تعهد در تهران گفت: اساس تشکیل جنبش عدم تعهد ایستادگی در مقابل قدرت هایی چون امریکا و شوروی بود.

وی در ادامه افزود: عدم تعهد بیش از 100 کشوربه غرب و شرق و استقلال خواهی و استقلال طلبی ازمستکبران اساس تشکیل این گروه بود و انتظار مردم از این کشورها حفظ این اصل و ایستادگی در برابر صهیونیست و نظام سلطه است.

معاون اول قوه قضائیه اظهار داشت: اگر جنبش عدم تعهد در مقابل آمریکا و صهیونیست ایستادگی نکند از فلسفه خود دور شده است.

رئیس خاطرنشان کرد: برگزاری این اجلاس در جمهوری اسلامی ایران بر اراده کشورها برای موضع گیری صریح در مقابل غربی ها می افزاید.

کد خبر 1676536

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha