به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی ظهر دوشنبه در دیدار فرماندهان نیروی انتظامی مازندران به اهمیت ونقش اساسی نیروی انتظامی در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این نهاد مقدس همواره در تمام عرصه هایی که نظام جمهوری اسلامی به آن نیاز داشت وارد عرصه شده است.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی نظم و امنیت را در داخل و مرزهای استان و کشور فراهم کرده است افزود: نیروی انتظامی کشور ما در دنیا بی نظیر است.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: نیروی انتظامی علاوه بر حفظ ، حراست و امنیت از مرزهای کشور از ارزشهای اسلامی و دینی حراست می کند.
وی با اشاره به اینکه مازندران به دلیل داشتن مواهب طبیعی به عنوان قطب گردشگری کشور محسوب می شود و سالانه گردشگران زیادی وارد استان می شوند گفت: نیروی انتظامی در ایجاد نظم و امنیت گردشگران نقش اساسی انجام داده تا این افراد بتوانند یک تفریح سالم را در کنار خانواده داشته باشند.
امام جمعه مرکز استان با بیان اینکه دشمن با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی درصدد است افکار، فرهنگ و ارزش های نظام را از ما بگیرد گفت: جوانان، نوجوانان و دانش آموزان ما با فراگیری آموزشهای لازم در فضای مجازی می توانند نقشه های شوم دشمن را نقش برآب کنند.
ساری - خبرگزاری مهر: عضو مجلس خبرگان رهبری، نقش نهاد منجسم نیروی انتظامی را در امنیت مرزهای کشور حائز اهمیت دانست.
کد خبر 1709591
نظر شما