داود خدابنده در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: جمعه 28 مهر ماه و همزمان با سومین روز از هفته تربیت بدنی و ورزش همایش پیاده روی خانوادگی در شهر جدید درق برگزار می شود که در این برنامه فرهنگی ورزشی شرکت کنندگان مسیر خیابان آزادگان این شهر را به سمت کوه های سنگ سفید می پیمایند.
وی با بیان اینکه این همایش ساعت هفت صبح جمعه آغاز می شود، اظهار داشت: شرکت کنندگان در این همایش مسیر دو کیلومتری فوق الذکر را پیاده روی کرده و در پایان نیز به تعدادی از نفرات به قید قرعه جوایزی اهدا می شود.
خدابنده در مورد دیگر برنامه جمعه هفته جاری در شهرستان گرمه افزود: در این روز گروهی 12 نفره از کوهنوردان گرمه ای به سرپرستی حسین محمودی فر به ارتفاعات دو هزار و 850 متری کوه های خواجه قنبر(نام نیک شاهرود) صعود می کنند.
وی اضافه کرد: شنبه 29 مهر ماه نیز مسابقات بدمینتون قهرمانی شهرستان گرمه در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در محل سالن ورزشی شهدای درق برگزار می شود.
این مسئول تصریح کرد: در این روز مسابقات کشتی آزاد جوانان و نوجوان شهرستان نیز در محل سالن ورزشی بانوان گرمه برگزار خواهد شد.
26 مهر تا دوم آبان هر سال، با هدف آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و نیز هدایت و ارشاد جامعه به ورزشهای همگانی به عنوان هفته تربیت بدنی و ورزش نام گذاری شده است.
نظر شما