به گزارش خبرگزاری مهر، آرش بهادری با اعلام این خبر افزود: طبق برنامه ریزی، ساکنان روستاهای فاقد دهیاری باید عوارض خود را با هماهنگی بخشداری به حساب شوراهای اسلامی بخش واریز نمایند.
وی ادامه داد: براساس گزارش ها برخی از افراد در مناطق روستایی به صورت خودیار اقدام به جمع آوری عوارض کرده اند که این اقدام غیرقانونی است و با متخلفان برخورد می شود.
مدیرکل امور روستایی استانداری البرز اظهار کرد: اکنون 254 روستا درا ستان البرز وجود دارد که 168 روستای آنها دارای دهیاری هستند.
وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع، در این زمینه نشست های توجیهی با حضور دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی بخش در سطح استان البرز برگزار شده است.
کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور روستایی استان البرز در پی برخی تخلفات از روستاییان این استان خواست مبالغ عوارض خود را به حساب دهیاری ها واریز کنند.
کد خبر 1756439


نظر شما