۵ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۲۰:۱۱

دكتر علي لاريجاني در جمع نمازگزاران مسجد ثامن‌الائمه شهرك قدس:

تاكنون با مفاسد اقتصادي برخورد جدي نشده است//با تعارف نبايد مملكت را اداره كنيم

تاكنون با مفاسد اقتصادي برخورد جدي نشده است//با تعارف نبايد مملكت را اداره كنيم

دكتر علي لاريجاني گفت: در صورتي كه مديران در امر مبارزه با مفاسد اقتصادي عملا وارد صحنه شوند تورم، تبعيض، بي‌عدالتي و مشكلاتي از اين قبيل در جامعه حل ‌مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر لاريجاني در اجتماع نمازگزاران مسجد ثامن‌الائمه شهرك قدس با انتقاد از بي توجهي مسئولان در امر مقابله با مفاسد اقتصادي گفت : اگر امروز مردم مبارزه با مفاسد را باور ندارند به خاطر اين است كه تاكنون نسبت به مقابله با آن بطور جدي عمل نشده است.

نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي يادآور شد: علاوه بر مبارزه ريشه‌اي با عوامل و زمينه‌هاي بروز مفاسد اقتصادي، قوه قضاييه نيز بايستي به طور يكسان و برابر با عوامل فساد برخورد قانوني كند.

دكتر لاريجاني، وجود برخي رويه‌هاي رانت‌خيز و فسادخيز، مقررات ضد توليد و سطح پايين درآمد را از جمله زمينه‌هاي بروز فساد در جامعه ياد كرد و گفت: مديران سياسي نبايد در فعاليتهاي اقتصادي دخالت داشته باشند چرا كه منشا بسياري از مفاسد از همين جا ناشي مي شود.

در ادامه اين جلسه كه با پرسش و پاسخ نيز همراه بود، لاريجاني در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه چرا اعضاي كابينه‌اش را معرفي نمي ‌كند، گفت: دموكراسي اقتضا مي‌كند كه در انتخاب اعضاي كابينه و در تصميم‌سازي‌ها با نخبگان مشورت كنم.

وي همچنين تاكيد كرد: در شرايط كنوني بيش از هر زمان ديگري به تحول در سيستم اداري كشور در جهت تغيير شرايط نيازمنديم.

كانديداي نهايي شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب، انتخابش به عنوان كانديداي نهايي اين شورا را روشي مبتني بر اصول دانست و گفت: نفس تعدد كانديداها براي انتخابات خوب است ولي اگر اصولگرايان به وحدت برسند اين كار عقلاني و مورد پسند است.

دكتر لاريجاني از كانديداهاي اصولگرا خواست اگر تصميم شوراي هماهنگي را قبول ندارند راه حل ديگري را براي وحدت اصولگرايان ارايه و پيشنهاد دهند.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه اگر پنج كانديداي اصولگرا روي يك نفر تفاهم كنند حاضر به كناره گيري به نفع او خواهد بود، گفت: براي اين موضوع تلاش خواهم كرد تا شوراي هماهنگي را نيز متقاعد كنم.

كانديداي نهايي شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب، هاشمي رفسنجاني را از سرمايه هاي انقلاب خواند و گفت:من اخلاقا به عهدي كه با نيروهاي اصولگرا و شوراي هماهنگي بسته‌ام پايبند خواهم ماند و در صورت ورود هاشمي رفسنجاني با وي رقابت خواهم كرد.

دكتر لاريجاني با بيان اينكه آمريكاييها برنامه‌هايي را براي محدود و كنترل كردن ايران دنبال مي كنند گفت: اين برنامه‌ها در راستاي مقابله با جهش علمي جوانان اين مرز و بوم ، مقابله با صدور خصوصيات الهام‌بخش انقلاب اسلامي ايران به ساير كشورها است.

وي با اشاره به سالانه 10 ميليارد دلار سرمايه گذاري در كشور خاطرنشان كرد: متوسط سرمايه گذاري براي هر شغل در كشور 10 هزار دلار است بنابراين با سرمايه گذاري ياد شده هر ساله مي توانيم يك ميليون شغل در كشور ايجاد كنيم حال آنكه براي مبارزه با بيكاري نيازمند ايجاد 800 هزار شغل در سال هستيم.

انقلاب با بيان اينكه عده اي دانه درشت در كشور، پشت چترهاي سياسي مخفي شده اند و براي خود صيانت ايجاد كرده اند، گفت: نبايد با تعارف مملكت را اداره كنيم..

کد خبر 176032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha