به گزارش خبرنگار مهر، یحیی همزه اربابی بعد از ظهر پنجشنبه در همایش تجلیل از احیاگران زکات شهرستان نیر اضافه کرد: امسال از محل زکات جمع آوری شده 203 میلیون ریال به نیازمندان تحت پوشش این نهاد پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه در سال جاری بیش از یک میلیارد و 571 میلیون ریال در این شهرستان زکات جمع آوری شده است، افزود: مبالغی که از محل زکات در اختیار کمیته امداد قرار گرفت صرف تامین هزینه های معیشتی، عمرانی، درمانی و فرهنگی نیازمندان شده است.
همزه اربابی متولی جمع آوری زکات را ستاد احیای زکات و کمیته امداد عنوان کرد و ادامه داد: جهت انسجام و هماهنگی بیشتر و ارایه خدمات بهتر به نیازمندان لازم است زکات پرداختی با نظارت ستاد احیای زکات توسط متولی اصلی آن یعنی کمیته امداد جمع آوری شود.
امام جمعه و رئیس ستاد احیای زکات شهرستان نیر هم در این جلسه با اشاره به احکام زکات متذکر شد: شرط قبولی نماز و روزه پرداخت زکات است، زیرا موجب رفع مشکلات نیازمندان و تعدیل وضعیت اقتصادی در جامعه می شود.
حجت الاسلام مکائیل مقدسی تصریح کرد: در جامعه ای که حق محرومان ادا نشود تربیت نسلی سالم در آن جامعه با مخاطرات زیادی مواجه خواهد شد.
وی با اشاره به نشانه های فرد زکات دهنده یادآور شد: کسی که زکات خود را ادا می کند به معنای آن است که او خدا شناس است. یعنی او بخیل نیست و شاکر نعمت های الهی است.
در پایان این همایش تعداد 60 نفر از عاملان جمع آوری زکات در روستاها و مودیان زکات تجلیل شدند.


نظر شما