۱۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۴:۱۱

عباسی:

اقامت مسافران نوروزی در گلستان از مرز یک میلیون نفر گذشت

اقامت مسافران نوروزی در گلستان از مرز یک میلیون نفر گذشت

گرگان - خبرگزاری مهر:  دبیر ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان گفت: از 25 اسفند 91 تا دهم فروردین 92 قریب به یک میلیون و 95 هزار و  188 نفر در استان اقامت کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، قربان عباسی پیش از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در ستاد تسهیلات سفرهای استان گفت: از این میزان اقامت، 16 هزار و 503 نفر در هتل، 11 هزار و 466 نفر در مهمانپذیر ها، یک هزار و 718 نفر در هتل آپارتمان ها، 22هزار و 891 نفر در منازل استیجاری، 27 هزار و 171 نفر در کمپ های موقت ، 154 هزار و 424 نفر در کلاس های مدارس و 861 هزار و 15 نفر در سایر مراکز اقامتی اعم از مهمانسراهای ادارات، خوابگاه های دانشجویی و سالن های ورزشی اقامت کرده اند.

دبیر ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان گفت: در روز دهم فروردین 92 ، قریب به 94 هزار و 380 نفر در استان گلستان اقامت کرده اند.
 
عباسی گفت: از این میزان اقامت، یک هزار و 301 نفر در هتل، 945 نفر در مهمانپذیر ها، 160 نفر در هتل آپارتمان ها، دو هزار و 250 نفر در منازل استیجاری، دو هزار و 300 نفر در کمپ های موقت ، 17 هزار و 824 نفر در کلاس های مدارس و 8 هزار و 600 نفر در سایر مراکز اقامتی اعم از مهمانسراهای ادارات، خوابگاه های دانشجویی و سالن های ورزشی اقامت کرده اند. 
 
وی تصریح کرد: در 15هزار و 250 تخته چادر نیز 61 هزار  نفر در پارک ها، حاشیه بلوارها و خیابانها اقامت کرده اند. 
 
 مراکز گردشگری استان مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد 
 
دبیر ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان گفت: مراکز گردشگری، تفریحی، تاریخی و توریستی و به خصوص جاذبه های طبیعی استان گلستان مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد و به شدت نیز آنان را جذب می کند. 
 
عباسی گفت: آبشار گلستان 10 هزار نفر، اسکله بندر گز 8 هزار نفر و پارک جنگلی دلند شش هزار نفر بازدید کننده داشته است وی در پایان افزود: امیدواریم این تعداد مسافر و گردشگر روز به روز بیشتر شده و گلستان تبدیل به مقصد گردشگری آنان شود. 
 
بیش از 67 هزار  بازدید از موزه های استان صورت گرفته است 
 
مدیرکل میراث فرهنگی گلستان گفت: در ایام نوروز و بین روزهای 25 اسفند91 تا دهم فروردین 92 قریب به 67 هزار و 498 نفر از موزه های استان بازدید کرده اند.
 
عباسی گفت: از این میزان بازدید 52 هزار و 82 نفر از برج قابوس، سه هزار و 228  نفر از کاخ موزه، یک هزار و 221 نفر از موزه علی آباد، سه هزار و 37 نفر از موزه گمیشان ، دو هزار و 83 نفر از موزه صنایع دستی، سه هزار و 265 نفر از موزه حیات وحش و دو هزار و 582 نفر نیز از موزه مینودشت بازدید کرده اند.
 
 وی افزود: در روز نهم فروردین نیز 7 هزار و 420 نفر از موزه های استان بازدید کرده اند.
 
دبیر ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان گفت: از ابتدای آغاز به کار ستاد دایمی تسهیلات و نظارت بر سفر های استانی تا روز دهم فروردین هیچ یک از مراکز اقامتی، پذیرایی و یا دفاتر خدمات مسافرتی تعطیل و یا تعلیق نشده اند. 
 
عباسی گفت: در راستای بالا بردن کیفیت خدمات دهی مراکز اقامتی، پذیرایی ، دفاتر خدمات مسافرتی، و مراکز اقامت موقتی از این مراکز به صورت روزانه بازدید به عمل می آید. 
 
وی افزود: در این راستا در روز دهم فروردین 16 مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی، 14 مورد بازدید از مراکز پذیرایی و بین راهی، 14 مورد بازدید از دفاتر خدمات مسافرتی و 15 مورد بازدید از مراکز اقامتی موقت مانند کمپ ها، مهمانسراها و منازل استیجاری به عمل آمده است. 
 
عباسی ادامه داد: در طی این بازدید ها یک مرکز اقامتی و یک دفتر خدمات مسافرتی  و دو مرکز پذیرایی تشویق شده، یک مرکز پذیرایی تذکر دریافت کرده و هیچ اخطار کتبی و یا تعطیل و تعلیق در این مراکز صورت نگرفته است.
 
764بازدید  نظارتی از اماکن اقامتی و پذیرایی استان  
 
دبیر ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان گفت: بازدید های نظارتی از واحدهای اقامتی، مراکز پذیرایی، دفاتر خدمات مسافرتی و مراکز اقامتی موقت با شدت و دقت بسیار ادامه دارد.
 
عباسی گفت: در ایام نوروز و بین روزهای 25 اسفند91 تا دهم فروردین 92 قریب به 764 مورد بازدید نظارتی انجام شده است. وی افزود: از این میزان بازدید 189مورد بازدید نظارتی از واحد های اقامتی ، 200 مورد  بازدید نظارتی از مراکز پذیرایی، 179مورد بازدید نظارتی از دفاتر خدمات مسافرتی و 196 مورد بازدید از مراکز اقامتی موقت انجام شده است. 
کد خبر 2024513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha