۱۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۶:۲۷

برترینهای هشتمین ربوکاپ معرفی شدند

برترینهای هشتمین ربوکاپ معرفی شدند

بر اساس نتایج اعلام کمیته ملی رباتیک تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین در لیگ‌های روبات‌های خانگی، روبات‌های انسان نما رده کودک، امدادگر واقعی مقام نخست را از آن خود کرد و تیم ایتالیادر لیگ روبات‌های استاندارد و تیم ترکیه در لیگ روبات امدادگر مجازی مقام نخست را کسب کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، هشتمین مسابقات ربوکاپ ایران آزاد 2013 با حضور 390 تیم در روز جمعه 16 فروردین ماه آغاز به کار کرد و امروز یکشنبه نتایج نهایی از سوی کمیته ملی ربوکاپ اعلام شد.

لیگ DEMO دانشجویی

تیم "روبوریزه" که به صورت مستقل در این دوره از مسابقات شرکت کرده بود مقام نخست این بخش را به دست آورد.

تیم‌های Python از دانشگاه فردوسی مشهد و  RTQ که به صورت مشترک با همکاری دانشگاه آزاد قزوین و دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران شرکت کرده بود مقام‌های دوم و سوم را باز آن خود کردند.

لیگ روباتهای خانگی

تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین با 4 هزار و 929 امتیاز مقام اول را کسب کرد.

تیم Borg از کشور هلند با 2 هزار 663 امتیاز مقام دوم و تیم Strive از کشور چین با یک هزار 381 امتیاز مقام سوم را به دست آوردند.

لیگ روباتهای انسان نما Humanoid

در رده کودک (Kid) تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین قهرمان شد.

در رده نوجوان (Teen) تیم Parand از دانشگاه آزاد واحد پرند مقام نخست را به خود اختصاص داد.

در رده بزرگسال (Adult) تیم Behrobot از دانشگاه آزاد خوراسگان در جایگاه نخست قرار گرفت.

در بخش مهارت‌های فنی لیگ روبات‌های انسان نما در رده کودک تیم YRA از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات یزد و در رده نوجوان تیم Behrobot از دانشگاه آزاد خوراسگان مقام‌های نخست را به خود اختصاص دادند.

لیگ روبات امدادگر واقعی Rescue

در بخش رقابت لیگ تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اول شد و تیم Nutech-R از ژاپن و تیم "آریانا" از دانشگاه آزاد تهران مرکز به طور مشترک مقام دوم را کسب کردند.

در بخش انتخاب بهترین‌ها، روبات امدادگر تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین به عنوان بهترین روبات خودکار، روبات تیم YRA  دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات یزد به عنوان بهترین روبات در جابه جایی اجسام و تیم Asema-mashin از دانشگاه آزاد تهران غرب به عنوان بهترین روبات در توانایی حرکتی انتخاب شدند.

لیگ روباتهای پرنده

تیم FSR از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات فارس با 46.55 امتیاز رتبه اول و تیم ARC از دانشگاه صنعتی امیرکبیر با 39.06  امتیاز رتبه دوم و تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با 34.29 امتیاز رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

لیگ امدادگر مجازی

در این لیگ تیم Yildiz از کشور ترکیه مقام قهرمانی را کسب کرد.

لیگ روبات استاندارد SPL

در لیگ روبات‌های استاندارد تیم SPQR از کشور ایتالیا رتبه نخست را به خود اختصاص داد و پس از آن تیم‌های MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و Dutch-Nao از کشور هلند در مقام‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

در بخش نوآوری این لیگ نیز تیم MRL به عنوان تیم برتر شناخته شد.

لیگ شبیه ساز امداد

در این لیگ تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین رتبه نخست را به دست آورد و تیم‌های Poseidon از دبیرستان فرزانگان 1 تهران و S.O.S از دانشگاه صنعتی امیرکبیر مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.

لیگ مین یاب دستی

رتبه اول این گروه به تیم Arma رسید که به صورت مستقل در این دوره از مسابقات شرکت کرده بود. تیم Beter Mind از دانشگاه آزاد اسلامی مهدی شهر و تیم Thunderbolt از دانشگاه آزاد بروجن نیز رتبه‌های دوم و سوم را به خو اختصاص دادند.

لیگ مین یاب خودکار

از بین 22 تیم شرکت کننده تیم Solar از شرکت پینار رتبه نخست را کسب کرد و تیم های G-Engine از باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش و Thunderbolt از دانشگاه آزاد بروجن رتبه های دوم و سوم را به دست آوردند.

لیگ مین یاب رقابت فنی

در این بخش هیچ کدام از پنج تیم شرکت کننده حائز رتبه نخست نشدند. رتبه دوم به تیم Missiya از شهرداری پرند و رتبه سوم به تیم Passargad از دانشگاه صنعتی امیرکبیر اختصاص یافت.

بخش دانش آموزی

لیگ فضای مشترک
مجتمع ابوعلی سینا رتبه اول، پژوهشسرای منطقه 2 رتبه دوم و دبیرستان امام صادق مقام سوم را کسب کردند.

Best Presentation
برترین تیم از آن دبیرستان علامه حلی 4 تهران شد. در این لیگ تیمی حائز رتبه دوم و سوم نشد.

نمایش مقدماتی
در این لیگ مدرسه رباتیک هوشمند مقام اول را به خود اختصاص داد و مدرسه ربانی 3 تهران رتبه دوم را کسب کرد.

لیگ نمایش پیشرفته
دبیرستان فرزانگان 2 تهران موفق به کسب رتبه اول ، دبیرستان ربانی 1 تهران رتبه دوم و مدرسه ربانی 2 تهران رتبه سوم را کسب کرد.

لیگ امداد ابتدایی الف
دبستان ارس مقام اول را کسب کرد و تیم FDMX به صورت مستقل رتبه دوم را به دست آورد و مجتمع آموزشی بوعلی سینا موفق به کسب رتبه سوم شد.

لیگ امداد پیشرفته الف
دبیرستان قلم و دانش تهران موفق به کسب رتبه اول شد. پس از آن دبیرستان امام صادق تهران رتبه دوم و پژوهشسرای شهید مساجی اصفهان رتبه سوم را از آن خود کردند.

لیگ امداد ب
در این لیگ متجمع آموزشی بوعلی سینا اول، پژوهشسرای شهید چمران اصفهان دوم و دبیرستان امام صادق رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

بخش ارائه در لیگ امدادگر ب
دبیرستان قلم و دانش تهران به عنوان بهترین ادائه در لیگ امدادگر ب مقام اول را به خود اختصاص داد.

لیگ فوتبال الف وزن آزاد
دبیرستان فرزانگان 6 موفق به کسب رتبه اول شد و دبیرستان علامه حلی رتبه دوم و دبیرستان فرزانگان یک رتبه سوم را کسب کردند.

لیگ فوتبال ب سبک وزن
دبیرستان فرزانگان 1 رتبه اول، دبیرستان علامه حلی 5 رتبه دوم و دبیرستان فرزانگان 1 رتبه سوم را از آن خود کردند.

فوتبال ب وزن آزاد
در این لیگ دبیرستان فرزانگان 1 رتبه اول، دبیرستان شهید اژه ای 1 رتبه دوم و پژوهشگان علوم و فناوری اطلاعات ایران رتبه سوم را کسب کردند.

کد خبر 2027641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha