پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۴۶

ولایتی:

اخلاق مداری و ثبات در مدیریت و تصمیم گیری را اجرا می کنم

اخلاق مداری و ثبات در مدیریت و تصمیم گیری را اجرا می کنم

قزوین - خبرگزاری مهر: نامزد ریاست جمهوری گفت: مردم از فقدان اخلاق در جامعه رنج می برند و دردولت آینده اخلاق مداری و ثبات در مدیریت وتصمیم گیری را از مهمترین برنامه های خود اعلام می کنم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر ولایتی چهارشنبه شب در جمع مردم قزوین در مسجد محمد رسول الله این شهر گفت: باید نگاهی به مشکلات موجود کشور بیندازیم که در دو بخش اقتصادی و روابط خارجی خلاصه می شود  باید در کنار یکدیگر حل شود.

کشور نیازمند تدبیر و تجربه است

ولایتی بیان کرد: مشکلات صادرات، ارتباط بانکی، روابط صنعتی، سیاست خارجی و مسائل علم و فناوری را باید حل کنیم و این کار به تجربه و تدبیر نیاز دارد.

نامزد ریاست جمهوری یادآور شد: مقام معظم رهبری هرگز موافق نیستند که ما روابط خود را با دیگر کشورها بی خاصیت، کند و یا متوقف کنیم و رشد و توسعه کشور، فناوری علمی در سایه ارتباط با کشورهای خارجی ممکن می شود.

ولایتی تصریح کرد: توسعه صادرات بدون بسترسازی رشد نمی کند و لازم است با استفاده از کارشناسان برجسته ایرانی برای صدور خدمات مهندسی و کسب درآمد و ایجاد اشتغال برای جوانان اقدام کنیم.


این نامزد ریاست جمهوری اظهار داشت: افرادی که در صنعت کار می کنند به دلیل بی ثباتی ارزی و مالی قادر به برنامه ریزی و سرمایه گذاری نیستند و فلج شده اند و تجاری که کالا وارد کرده اند با مشکلات افزایش ارز و گمرک مواجه شده اند که باید بتوانیم ثبات را به بازار مالی بازگردانیم.

استقلال بانک مرکزی ضروری است     
 
وی بیان کرد: به دلیل فقدان کنترل بانکی و مالی و نداشتن استقلال بانک مرکزی نوسان قیمت دلار آسیب جدی به صنعت و تولید کشور وارد کرده که باید این استقلال به سیستم بانکی باز گردد.

اخلاق مداری نیاز جامعه امروز است

ولایتی یادآورشد: مردم امروز نیازمند اخلاق حسنه هستند و رفتار مودبانه را می پسندند و اگر کسی از رقبا و هواداران اهانتی را به من انجام دهد پاسخ نخواهم داد زیرا مردم از نبود اخلاق حسنه رنج می برند و باید بتوانیم رفتاری مناسب را در جامعه نهادینه کنیم.

 

نامزد ریاست جمهوری تصریح کرد: ثبات در تصمیم گیری و مدیریتها از دیگر شعارهایی است که مطرح کرده ام و تلاش خواهم کرد اگر فردی از نظر تخصص، تعهد و سابقه کار شایسته بود به کار گمارده شود و تا خوب کار می کند تعویض نشود و ثبات در مدیریت ضروری است.

تورم و گرانی مشکل اساسی مردم است

ولایتی یادآور شد: در حوزه داخلی مشکلات معیشت و گرانی و تورم که ناشی از اقتصاد نابسامان است باید حل شود که با برنامه کوتاه مدت برای اموری که مردم را به تنگ آورده اقدام خواهیم کرد و گام بعدی کنترل نقدینگی است که 10 برابر شده است.

وی افزود: عدم پرداخت یارانه ها به صنعت و کشاورزی مشکل دیگری است که لازم است در این زمینه نیز برنامه ریزی لازم صورت گیرد و در کنار آن تنظیم بازار نیز مدیریت شود و با واردات منطقی بتوانیم نیاز امروز مردم را برطرف کنیم تا مشکلات بیشتر نشود.

دولت از مباشرت در تولید دست بردارد

ولایتی گفت: اگر امروز گوشت در کشور ما از کشورهای عربی و حتی اروپایی گرانتر است ناشی از بی سیاستی است که دولت باید از مباشرت در تولید دست بردارد و کارها را بر اساس اصل 44 به مردم واگذار کند و با سیاست های حمایتی و نظارت به چرخه تولید کمک کند.

 

 

این نامزد ریاست جمهوری بیان کرد: بالا رفتن قیمت مواد اولیه، اقساط معوقه، کاهش میزان کالا و افزایش تقاضا و تورم بیش از 30 درصدی به کاهش قدرت خرید مردم منجر شده و شاهد فقر تدریجی هستیم که لازم است با برنامه های کوتاه مدت، میان و بلند مدت در اقدامی ضربتی بخشی از مشکلات را حل کنیم.

معالجه سریع 100 روزه اقتصاد بیمار

ولایتی گفت: نمی توانیم به مردم بگوئیم دو سال صبر کنید تا تورم و گرانی را حل کنیم و در یک معالجه سریع در 100 روز این نابسمانی ها را حل خواهیم کرد تا دغدغه مردم کمتر شود.

وی افزود: با استفاده از تیمی کارشناسی از جمله رئیس اتاق بازرگانی کشور و استفاده از مشورت متخصصان ضمن شناخت و آسیب شناسی مشکلات اقتصادی راهکارهای اقتصادی کوتاه مدت، میان و بلند مدت را اجرایی می کنیم.

ولایتی افزود: دولت باید قانون گرا باشد و تلاش می کنیم تا در برنامه پنج ساله با تامین سلامت مردم هزینه درمان را از 70 درصد که بر دوش مردم است به 30 درصد کاهش دهیم.

وی تامین بیمه کشاورزان، محصولات کشاورزی و بیمه بازنشستگی و خرید تضمینی را از دیگر برنامه های خود در صورت انتخاب از سوی مردم اعلام کرد.

رجب رحمانی و روح الله عباسپور نمایندگان تاکستان و بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی علی اکبر ولایتی را همراهی می کردند.

کد خبر 2066204

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha