به گزارش خبرگار مهر، مدیر سازمان دارالقرآن الکریم کشور ظهر دوشنبه در مراسم تجلیل از فعالان قرآنی استان بوشهر اظهار داشت: وظیفه اصلی جامعه اسلامی آشنا کردن مردم با معارف اسلامی است و باید کاری کنیم که معارف به روز بوده و در زندگی روزمره ما کاربرد داشته باشد.
مهدی قره شیخلو افزود: ما هر برنامهای داریم باید به افکار مردم رنگ و بوی قرآنی داده تا با استفاده از تفاسیر قرآنی بتوانند مشکل گشای خود باشند.
رئیس سازمان دارالقران الکریم گفت: باید به قرآن به صورت جدی بپردازیم و جامعه قرآنی باید به دور از هر گونه ظلم، دروغ، خودخواهی و کلاهبرداری باشد.
قرآن باید اصلیترین جایگاه را در زندگی فردی و اجتماعی ما داشته باشد
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان بوشهر نیز در این مراسم اظهار داشت: قرآن باید اصلیترین جایگاه را در زندگی فردی و اجتماعی ما داشته باشد.
حجتالاسلام عبدالرضا سروستانی گفت: گرفتاریهای امروزه ما به خاطر دوری از قرآن بوده و ما باید دستورات خداوند در قرآن را به جا آوریم.
مراسم تجلیل از فعالان قرآنی و نخبگان این رشته با حضور استاندار بوشهر، مدیر سازمان دارالقرآن الکریم کشور، مدیرکل سازمان تبلیغات استان بوشهر و دیگر مدیران در سالن شهید آوینی سازمان تبلیغات استان برگزار شد.
نظر شما