به گزارش خبرگزاري مهر، وي كه شب گذشته در همايش بزرگ پاسداران استان گيلان در شهر رشت سخن مي گفت، افزود: آمريكا ضعيف تر از آن است كه بتواند به ايران قدرتمند كه تمامي عوامل و مولفه هاي دفاع پيروزمندانه از خود را در اختيار دارد و طي 25 سال تاريخ نوين خود به يكي از قدرتمندترين و اثرگذارترين كشورهاي جهان تبديل شده است، حمله كند.
ذوالقدر با تاكيد بر ضرورت هوشياري در قبال حركت هاي سياسي و فرهنگي دشمنان گفت: هر چند احتمال حمله نظامي به جمهوري اسلامي ايران بسيار ضعيف است ليكن جنگ فرهنگي و سياسي كه از سال هاي قبل عليه ما آغاز شده است، با شدت جريان دارد و دشمن براي تضعيف كشورمان به اين عامل اميد بسته است.
وي در ادامه با انتقاد از برخي مطبوعات و گروههاي سياسي داخلي كه غافل از نقشه هاي دشمنان با بزرگنمايي قدرت آمريكا بذر ترس و ياس مي پراكنند و به اختلافات دامن مي زنند، هشدار دارد كه در صورت ادامه اين روش ها مردم با آنان همچون سربازان و مزدوران دشمن برخورد و تكليف آنان را يكسره خواهند كرد.
جانشين فرمانده كل سپاه ادامه داد: آمريكا كه زماني به بركت ثروت بادآورده قاره آمريكا و به قيمت نابودي بوميان آن منطقه و غارت ثروت و هستي آنان به بزرگترين قدرت اقتصادي، سياسي و نظامي دنيا تبديل شده بود و بر بخشهاي زيادي از دنيا حكم مي راند، اكنون با پيدايش نهضت بيداري اسلامي و امواج عظيم مخالفت با سياستها و دخالتهاي آن كشور روبرو شده است.
سردار ذوالقدر خاطرنشان كرد: قدرت اسلام، ظهور قدرت هاي جديدي همچون چين، اتحاديه اروپا و ژاپن در عرصه رقابت هاي جهاني و همچنين بحران هاي فزاينده اقتصادي، اجتماعي و امنيتي در جامعه آمريكا آن كشور را از بيرون و درون با بزرگترين بحران هاي دوران حيات خود مواجه كرده است.
وي تصريح كرد: آمريكا براي نجات خود از مرگ حتمي در حاليكه اهرمهاي قدرت سياسي و اقتصادي خود را از دست داده و به منفورترين كشور نزد ملت هاي جهان تبديل شده، با اتكا به تنها قدرت باقيمانده يعني نيروي نظامي و آتش سلاح، دست به اعمال ديوانه وار و هيستريك زده و تصور مي كند با لشگركشي و هجوم نظامي به كشورها مي تواند از نابودي و فروپاشي خود جلوگيري كند.
سردار ذوالقدر با تاكيد بر اينكه شمارش معكوس براي فروپاشي آمريكا مدت هاست كه آغاز شده است، گفت: جهان بعد از فروپاشي شوروي در آينده اي نزديك شاهد مرگ دومين قدرت استكباري جهان يعني آمريكا خواهد بود.
جانشين فرمانده كل سپاه در ادامه با تاكيد بر نقش بي نظير مردم در حمايت از نظام و دفاع از كشور اظهار داشت: تلاش بي وقفه مسئولان و كارگزاران نظام براي حل مشكلات مردم و خدمت رساني صادقانه و بي منت به آنان در راستاي تقويت امنيت ملي قرار دارد.
جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي:
حمله نظامي آمريكا به ايران با پاسخ مرگباري همراه خواهد بود
سردار محمد باقر ذوالقدر جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: حمله نظامي به جمهوري اسلامي ايران با آنچنان پاسخ مرگباري همراه خواهد بود كه آمريكا تصور آن را نمي تواند بكند.
کد خبر 22101


نظر شما