پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

یک نویسنده راوی «قصه‌های عشق مجنون» شد

یک نویسنده راوی «قصه‌های عشق مجنون» شد

اولین مجموعه‌ داستان مستقل احمدرضا تخشید با عنوان «قصه‌های عشق مجنون» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، «قصه‌های عشق مجنون» مجموعه‌ای از 70 داستان‌ کوتاهِ کوتاه این داستان‌نویس ا‌ست که با محوریت عشق در 136 صفحه توسط نشر نون منتشر شده است.

درونمایه‌ اصلی قصه‌های این کتاب، نوستالژی و مضامین عاشقانه هستند و برخی از داستان‌ها نیز با عنوان مشترک یک محور رابط دارند. نگاه تازه نویسنده به داستان‌های عاشقانه ادبیات کهن همانند «لیلی و مجنون» و «فرهاد و شیرین» به داستان‌های این مجموعه ویژگی خاصی داده است. «قصه‌های عشق مجنون» «فرهادکُشان» «امروز بعدازظهر برای تو» و «اسبت را کجا می‌بندی؟» اسامی برخی از داستان‌های این مجموعه هستند.

داستان‌های کتاب در قالب داستانک و یا داستان کوتا‌ه کوتاه هستند که در سال‌های اخیر در بازار نشر مورد استقبال مخاطبان داستان ایرانی قرار گرفته است. تخشید سال‌هاست که در عرصه‌ داستان‌نویسی فعالیت می‌کند و تاکنون داستان‌های زیادی از او در نشریات و مجموعه‌های گروهی منتشر شده است.

احمدرضا تخشید، متولد 1348 سیرجان و درس‌خوانده‌ علوم اجتماعی است و تجربه‌هایی نیز در تولید برنامه‌های اجتماعی برای تلویزیون دارد.

«قصه‌های عشق مجنون» در 136 صفحه و با قیمت 6500 تومان در قالب «منظومه داستان ایرانی» توسط نشر نون و با همکاری نشر آموت روانه بازار کتاب شده است.

کد خبر 2217427

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha