مسئول ورزش شهرداری کرمانشاه در گفتگو با مهر، زمان برگزاری تجلیل از قهرمانان ورزشی را اواخر اسفندماه اعلام کرد و اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های به عمل آمده از 67 قهرمان ورزشی استان که در رقابت های جهانی، آسیایی و بین المللی مدال کسب کرده اند، تجلیل خواهد شد.
محمد رضا قارونی گفت: بحث تجلیل از مربیان و هیات های برتر ورزشی منتفی است. این مراسم فقط برای قهرمانان برگزار می شود.
قارونی تاکیدکرد: مراسم تجلیل از فرزندان و کارکنان شهرداری کرمانشاه که در رقابت های مختلف ورزشی مدال کسب کرده اند نیز در روز 22 بهمن برگزار خواهد شد.
قارونی با تکذیب اهدای حواله خودرو به قهرمانان ورزشی، افزود: نمی توانم هدایایی که برای قهرمانان ورزشی در نظر گرفته ایم اعلام کنم، اما تاکید می کنم این هدایا نه حواله خودرو است و نه سکه.
مسئول ورزش شهرداری کرمانشاه اشاره ای به مرمت و بازسازی مقبره پهلوان "حسین گلزار کرمانشاهی" داشت و تصریح کرد: متاسفانه فضای مقبره گلزار به گونه ای بود که هر کرمانشاهی برای آن تاسف می خورد به همین خاطر شهرداری کرمانشاه دستور داد که مقبره از نو بازسازی شود. چندی پیش نیز مراسمی برای پاسداشت این اسطوره ورزشی برگزار کردیم.
قارونی در پاسخ به این سوال که آیا شهرداری کرمانشاه موظف است که برای شرکت در رقابت های ورزشی با ادراه ورزش مشورت کند، گفت: مگر شهرداری وابسته به ادراه ورزش است!؟ هیچگاه برای شرکت در رقابت های ورزشی از کسی به جز مسئولین شهرداری اجازه نخواهیم گرفت.
نظر شما