پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۷:۰۱

کاندلاس پس از برد مقابل اندونزی:

با 110 درصد توان خود به میدان رفتیم/ بازیکنان اندونزی بسیار سختکوش بودند

با 110 درصد توان خود به میدان رفتیم/ بازیکنان اندونزی بسیار سختکوش بودند

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران با تاکید بر اینکه با 110 درصد توان خود مقابل اندونزی به میدان رفتیم، گفت: بازیکنان اندونزی در برخی از دقایق بازی کار را برای بازیکنان ما سخت کرده بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، خسوس کاندلاس، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران پس از برد 5 بر یک تیمش مقابل اندونزی در رقابت های فوتسال جام ملت های آسیا که در کشور ویتنام در حال برگزاری است، اظهار داشت:  ما در بازی مقابل تیم ملی اندونزی می دانستیم که در نهایت تیم برنده میدان خواهیم بود و در این دیدار با 110 درصد از توان خود به میدان رفتیم.

وی در همین خصوص افزود: بازیکنان اندونزی ب مقابل ما بسیار سخت کوش بودند و حتی در برخی از دقایق بازی نیز کار را برای بازیکنان ما سخت کرده بودند. رشد و توسعه فوتسال تیم هایی مانند اندونزی موضوع خوبی برای فوتسال آسیا است که نشان می دهد همه تیم ها در حال رشد و توسعه هستند.

کد خبر 2282252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha