پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۲۴

راه اندازی 3 پروژه جدید گازی/ ظرفیت انتقال گاز افزایش یافت

راه اندازی 3 پروژه جدید گازی/ ظرفیت انتقال گاز افزایش یافت

معاون شرکت ملی گاز ایران با اشاره به راه اندازی سه پروژه جدید گازی از افزایش 100 میلیون مترمکعبی ظرفیت انتقال گاز طبیعی کشور برای زمستان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحسین ثمری در تشریح مهمترین برنامه های در دست اجرای افزایش ظرفیت تولید و انتقال گاز طبیعی در کشور، گفت: ظرفیت تولید گاز طبیعی کشور تا پایان سال جاری با بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی 80 تا 100 میلیون متر مکعب در روز افزایش می یابد.

معاون شرکت ملی گاز ایران با اعلام اینکه همزمان با افزایش ظرفیت تولید، افزایش ظرفیت انتقال گاز طبیعی هم در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: از این رو به منظور انتقال این حجم گاز از بالادستی به مبادی مصرف، باید زیرساخت ها را آماده و پروژه‌های در دست اجرای بخش انتقال گاز را عملیاتی شود.

این عضو هیات مدیره شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه تا پایان سال جاری تاسیسات تقویت فشار گاز پل کله و دهق در مدار بهره برداری قرار خواهند گرفت، اظهار داشت: علاوه بر این تکمیل و راه‌اندازی خط لوله انتقال گاز دهم سراسری در محدوده یاسوج و پتاوه در دستور کار قرار گرفته که با اجرای این پروژه‌ها مشکلی برای انتقال این میزان گاز تولید شده وجود ندارد.

ثمری با یادآوری اینکه با توجه به اینکه امسال تاسیسات تقویت فشار گاز خط ششم سراسری به بهره برداری نمی‌رسد، چنانچه لازم شد از تاسیسات تقویت فشار گاز خط لوله پنجم سراسری استفاده خواهد شد، تبیین کرد: با وجود این افزایش تولید چنانچه بهینه سازی مصرف در کشور نهادینه نشود همواره با کمبود گاز مواجه خواهیم بود.

معاون شرکت ملی گاز در پایان با اشاره به اینکه در قانون بودجه امسال بهینه سازی مصرف گاز مورد توجه قرار گرفته است، تاکید کرد: در این راستا براساس تبصره بند «ق» قانون بودجه هر سازمانی که به عنوان سرمایه‌گذار در بخش بهینه سازی مصرف انرژی پروژه تعریف کند، منابع مالی آن تامین خواهد شد.
 

کد خبر 2340483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha