به گزارش خبرنگار مهر، فرج الله خبیر گفت: با تاکید استاندار خوزستان این مراسم سوم مهرماه و با حضور وزیر کشور در استانداری خوزستان برگزار خواهد شد.
وی افزود: هفته دفاع مقدس یادآور خاطره رشادت ها و جانفشانی های رزمندگان اسلام و مقاومت مردم استان خوزستان در مقابل حمله رژیم بعثی عراق به خاک ایران است .
خبیر ادامه داد: در ابتدای جنگ تحمیلی به دلیل شرایط آن زمان دشمن توانست با حمله به خاک کشور تا عمق استان خوزستان نفوذ کند و در ابتدای جنگ بسیاری از مناطق استان خوزستان در اختیار دشمن قرار گرفت.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان ادامه داد: بسیاری از مردم ساکن در شهرهای خرمشهر، آبادان، بستان، سوسنگرد و حتی شوشتر، دزفول و اهواز مجبور به ترک خانه های خود شدند .
خبیر با اشاره به اینکه در این دوران مدیریت استان کار بسیار سختی بود افزود: تمام کسانی که در جای جای استان خوزستان مسوولیت داشتند کار امداد رسانی به مردم و رزمندگان را به خوبی انجام دادند.
وی با بیان اینکه در دوران هشت سال جنگ تحمیلی کار امداد رسانی به بهترین نحو به مردم و خط مقدم جبهه ها انجام شد بیان کرد: فعالیت های مدیران استانی در آن دوران کمتر از زحمات رزمندگان در خط مقدم جبهه ها نبود و به نوعی تمام مسئولیت های پشت جبهه بر عهده فرماندارن، بخشداران و شهرداران بود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان گفت: نقش مدیران در دوران هشت سال دفاع مقدس بسیار بارز است و در این راستا با نظر استاندار خوزستان مقرر شد مراسم یادبود فرمانداران،بخشداران و شهرداران استان در دروان هشت سال دفاع مقدس در استان خوزستان برگزار می شود.
خبیر اظهارداشت: اسامی افراد استخراج شده است اما برخی از این افراد در آن دوران به شهادت رسیده اند و یا در حال حاضر فوت کرده اند که در مراسمی که همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار خواهد شد از خانواده های این شهیدان تجلیل خواهد شد.
وی افزود: از تمامی فرمانداران، بخشداران و شهرداران استان خوزستان که در دوران دفاع مقدس در استان خوزستان بوده اند دعوت می شود با ارسال مشخصات خود به استانداری و یا تکمیل فرم ثبت نام از طریق وب سایت تجلیل به نشانی Www.Tajlil-khz.irآمادگی خود را جهت شرکت در این مراسم اعلام نمایند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: همچنین آن دسته از عزیزانی که خاطرات و یا تصاویری از آن دوران دارند می توانند با ارسال این خاطرات از طریق پست و یا ارسال فایل های مربوطه از طریق وب سایت مراسم ما را در برگزاری هر چه بهتر این مراسم یاری نمایند.
وی ادامه داد: ستاد برگزاری مراسم در اداره کل روابط عمومی استانداری با شماره تماس 0611-3364666 مستقر است.
خبیر در پایان گفت: در این مراسم از 300 نفر از فرماندارن، بخشداران و شهرداران هشت سال دفاع مقدس در استان خوزستان تجلیل خواهد شد.
نظر شما