پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۰۵

طالبی:

۵ جایگاه بنزین در منطقه ساری ساخته می شود

۵ جایگاه بنزین در منطقه ساری ساخته می شود

ساری - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری گفت: در منطقه ساری پنج جایگاه عرضه بنزین دیگر در دست ساخت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسنیعلی طالبی پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران، تعداد جایگاههای عرضه بنزین این منطقه را ١٠٣ باب اعلام کرد و گفت:این جایگاه ها شامل ٤٠ جایگاه بنزین و ۶٣ جایگاه بنزین، نفت گاز است.

وی بیان داشت: در آذرماه امسال، ٢٨٢ میلیون لیتر فرآورده نفتی شامل بنزین، نفت سفید، نفت گاز و نفت کور، مصرف شد و دراین بازه زمانی ٢٨٢ میلیون و ٤٥٢ هزار لیتر فرآورده نفتی شامل بنزین، نفت گاز، نفت سفید و نفت کوره مصرف شده است.

طالبی سهم بنزین مصرفی آدرماه امسال را ٦٨ میلیون و ٨٣٣ هزار لیتر اعلام و اظهار کرد: ٦٧ میلیون و ٥٠٢ هزار از این مقدار، بنزین معمولی و بقیه آن (یک میلیون و ٣٣١ هزار لیتر) سوپر بوده است.

وی همچنین، اظهار کرد: در این بازه زمانی ١٤ میلیون و ٨٠٤ لیتر نفت سفید و ٦١ میلیون و ١٨٧ میلیون لیتر نفت گاز مصرف شده است.

طالبی از مصرف ١٣٧ میلیون و ٦٢ هزار لیتر نفت کوره در مدت زمان یاد شده خبر داد و گفت: مقدار مصرف گاز مایع (ال پی جی) نیز در آذرماه امسال بیش از شش تن بوده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری گفت: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، دو میلیارد و ٩٣١ میلیون و ٨٤٢ هزار لیتر انواع فرآورده نفتی شامل بنزین، نفت سفید، نفت گاز و نفت کوره مصرف شد و در این بازه زمانی ٦٧٩ میلیون و ٨٥٦ هزار لیتر بنزین (معمولی و سوپر) مصرف شده است.

وی درباره مصرف نفت و گاز کوره نیز گفت: در ٩ ماه نخست امسال ٥١٨ میلیون و ٣١٧ هزار لیتر نفت گاز، یک میلیارد و ٦٥٣ میلیون و ١٨٦ هزار لیتر نفت کوره مصرف شده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری، همچنین از مصرف ٨٠ میلیون و ٤٨٣ هزار لیتر نفت سفید در این بازه زمانی خبر داد.

وی گفت: مجموع مصرف چهار فرآورده نفت، امسال نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته (دو میلیارد و ٩٢٩ میلیون و ٧٢٢ هزار لیتر) دو میلیون و ١٢٠ هزار لیتر افزایش داشته است.  

کد خبر 2460079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha