۱۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۳۶

معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛

اجرای طرح سنجش برای ۱۰۰ هزار نو آموز/افزایش ۳۵ درصدی بودجه

اجرای طرح سنجش برای ۱۰۰ هزار نو آموز/افزایش ۳۵ درصدی بودجه

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از افزایش ۳۵ درصدی بودجه این سازمان خبر داد و گفت: طرح سنجش نوآموزان برای اولین بار ۹ ماه زودتر اجرا شد و این طرح تاپایان بهمن برای ۱۰۰ هزار نو آموز اجرا می شود.

مجید قدمی در گفتگو  با خبرنگار مهر درباره طرح سنجش نوآموزان ۶ ساله اظهار کرد:طرح سنجش را برای اولین بار ۹ ماه زودتر اجرا کرده ایم.

وی افزود:۱۰ درصد از جمعیتی که قرار بود تابستان سال آینده سنجش آنان صورت گیرد را در سال جاری انجام دادیم و تا اخر بهمن ماه ۱۰۰ هزار نو آموز تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهارکرد:هدف اصلی از اجرای زود هنگام طرح سنجش نوآموزان مداخله به هنگام است.

قدمی تصریح کرد: نو آموزانی  که نیاز به سمعک، واکر، ویلچر و عینک دارند در این طرح شناسایی می شوند و با همکاری خانواده و مراکز مربوطه لوازم مورد نیاز و مشاوره ارایه می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش  بیان کرد: بودجه آموزش و پرورش استثنایی در لایحه بودجه ۹۴ ،  ۳۵ درصد رشد دارد که اگر به تصویب برسد طرح هایی برای ارایه خدمات بیشتر به دانش آموزان استثنایی اجرا می شود.

 

کد خبر 2489168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha