پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اسفند ۱۳۹۳، ۵:۴۱

عضو شورای شهر تهران خواستار شد؛

برخورد با تراکم خواری در پایتخت/ تغییرکاربری معادل زمین خواری است

برخورد با تراکم خواری در پایتخت/ تغییرکاربری معادل زمین خواری است

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: باید با فروش پلاک، تغییر کاربری و افزایش طبقات که به نوعی تراکم خواری در شهر محسوب می شود، برخورد شود.

اقبال شاکری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره دیدار مقام معظم رهبری و سخنان ایشان در خصوص پدیده زمین خواری و کوه خواری، گفت: آنچه که ما بیشتر در شهرداری ها با آن روبرو هستیم، تغییر کاربری زمین هاست. تغییر کاربری فضای سبز به مجتمع های تجاری و اداری. در واقع تغییر کاربری در شهر معادل زمین خواری در حومه و منابع طبیعی است.

وی افزود: متاسفانه در شهر تهران تغییر کاربری رخ می دهد و بعضا قانونی و یا غیرقانونی این کار صورت می گیرد که وظیفه ما ورود جدی به این مسئله است. باید سامانه ای ایجاد کنیم تا جلوی این تغییر کاربری ها گرفته شود و طبق تأکیدات مقام معظم رهبری باید با تغییر کاربری و زمین خواری به شدت و بدون اغماض برخورد شود.

شاکری تصریح کرد: اگر در سطح شهر تهران در فروش پلاک، تغییر کاربری و افزایش طبقات که نوعی تراکم خواری است، اتفاق می افتد، باید قاطعانه برخورد شود و به شدت مقابله کرد. رسیدگی به این موضوع و رفع دغدغه مقام معظم رهبری و مردم بر عهده شورای شهر است.

کد خبر 2519043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha