پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۳:۲۹

در دیدار با نهاوندیان تاکید شد؛

آیت الله صافی گلپایگانی: به وضعیت اقتصادی جامعه رسیدگی بیشتر شود

آیت الله صافی گلپایگانی: به وضعیت اقتصادی جامعه رسیدگی بیشتر شود

آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار با نهاوندیان با اشاره به توافق هسته ای ایران و 1+5، شکر این فرصت بزرگ را توجه شایسته به مبانی دینی دانست و بر رسیدگی بیشتر به وضعیت اقتصادی جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی صبح چهارشنبه در دیدار با محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور اظهارداشت: در خصوص توافق مدبرانه هسته ای که موجب عزت کشور و خوشحالی مردم شد به رییس جمهور تبریک می گویم.

این مرجع عالیقدر تشیع دستیابی به این توفیق و برتری بر ابرقدرتها در موضوع هسته ای را عنایت الهی دانسته و افزود: عزت اسلام عزیز به عقل و تدبیر در اداره امور وابسته است و من برای موفقیت مسولان دعا می کنم.

وی شکر این فرصت بزرگ را توجه شایسته به مبانی دینی دانست و بر رسیدگی بیشتر به وضعیت اقتصادی جامعه تاکید کرد.

محمد نهاوندیان نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام رییس جمهوری خدمت ایشان گفت: دولت بهره گیری از دعای خیر و ارشاد مراجع عظام تقلید را از ارکان موفقیت خود می داند.

رییس دفتر رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری ضمن ارائه گزارشی از مهمترین برنامه های دولت، این مرجع عالیقدر را در جریان مهمترین محورها، جزییات و دستاوردهای توافق هسته ای میان جمهوری اسلامی و گروه کشوردهای ۵+۱ قرار داد.

کد خبر 2859847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha