پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۰۶

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی:

بیش از ۱۳ هزار اتباع خارجی در آذربایجان غربی دستگیر شدند

بیش از ۱۳ هزار اتباع خارجی در آذربایجان غربی دستگیر شدند

ارومیه – فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۳ هزار و ۲۰۹ نفر اتباع خارجی در مرزهای استان شناسایی و دستگیر شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ شهرام عباسی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران آذربایجان غربی با بیان اینکه این افراد قصد خروج از مرزهای استان را داشتند اظهارداشت: وضع معیشتی نامناسب، بیکاری و نبود شغل از عمده دلایلی عنوان می شود که این افراد را مجبور به خروج از مرزهای این استان کرده است.

وی با بیان اینکه با این وجود اجازه خروج از مرزهای استان به این افراد داده نمی شود اظهارداشت: از این تعداد ۳۰۱ نفر ایرانی و ۲۲ نفر از اتباع کشورهای همسایه بودند و مابقی عمدتا از اتباع کشورهای جنوب شرق هستند که خود را به نقطه صفر مرزی رسانده بودند.

سرهنگ عباسی با بیان اینکه در این راستا ۲۲۱ نفر از عاملان خروج اتباع بیگانه در مرزهای آذربایجان غربی دستگیر شدند گفت: حضور جدی مرزبانی را در مرزهای استان شاهد هستیم و با عاملان قاچاق به صورت جدی و قانونی برخورد می‌شود.

وی تعداد افرادی که سال گذشته در این زمینه دستگیر شدند را ۹ هزار و ۷۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: در این خصوص ۱۵۱ دستگاه خودرو توقیف و تحویل مقامات قضایی شده است.

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی  ادامه داد: همچنین سال جاری دو مورد از عاملان خروج اتباع بیگانه که در منطقه ممنوعه مرزی اقدام به تردد می‌کردند بر اثر اصابت تیر جان خود را از دست دادند.

سرهنگ عباسی یاد آور شد: اگر افرادی در منطقه ممنوعه اقدام به تردد کنند و به ایست مرزبانان پاسخ مثبت ندهند بدون شک برای جلوگیری از کار غیرقانونی آنها مرزبانان اقدام به شلیک خواهند کرد.

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی با بیان اینکه در حال حاضر مرزبانان استان بر ۹۷ درصد مرزهای این استان اشرافیت کامل دارند افزود: امکان حضور در مرزهای آذربایجان غربی در فصول سرد سال به دلیل صعب‌العبور بودن و نبود برخی زیرساخت‌ها به کمتر از ۹۷ درصد می‌رسد.

 

کد خبر 2881953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha