به گزارش خبرنگار مهر، مدد سمندری صبح سه شنبه در جلسه هماهنگی برنامه های هفته دفاع مقدس در شهرستان اهر اظهار داشت: با ایثارگری های ملت ایران و رزمندگان و به خصوص شهدا در هشت سال دفاع مقدس نه تنها یک وجب از خاک کشور به دشمن داده نشد بلکه با عزت و عظمت دشمن سر تا پا مسلح به زانو درآمد.
وی افزود: امروز نیز با همان روحیه جهادی و شهادت طلبی و با اطاعت محض از مقام معظم رهبری و با تجهیز به امکانات دفاعی نیروهای مسلح و با همدلی ملت و دولت اجازه تجاوز به هیچ کشور و دشمنی داده نخواهد شد.
معاون فرماندار شهرستان اهر تصریح کرد: امروز نیز همه وظیفه داریم بیش از پیش یاد و خاطره و فداکاری های رزمندگان، جانبازان، آزادگان و شهدا را گرامی بداریم و از آنها تجلیل کنیم چرا که عزت، سربلندی و سرافرازی امروز ایران اسلامی مرهون خون پاک این انسان های بزرگ است.
سمندری در پایان گفت: در هفته دفاع مقدس امسال شهرستان اهر نیز برنامه های مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی، افتتاح پروژه های مختلف و سایر برنامه ها پیش بینی شده است که امیدواریم با همکاری اقشار مختلف مردم و ادارات شاهد برگزاری خوب این برنامه ها در طول هفته دفاع مقدس باشیم.
نظر شما