پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۳۸

امام جمعه بوشهر:

دانشگاه‌ها باید سنگر اول دفاع مقدس فرهنگی و سیاسی باشد

دانشگاه‌ها باید سنگر اول دفاع مقدس فرهنگی و سیاسی باشد

بوشهر - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: دانشگاه‌ها باید سنگر اول دفاع مقدس فرهنگی و سیاسی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر یکشنبه در نشست با فعالان بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان بوشهر اظهار داشت: دانشگاه‌ها نقش بسیار مهمی در ساختن آینده جامعه دارند و نیاز است که توجه جدی و ویژه به دانشگاه‌ها صورت گیرد.

وی با اشاره به تلاش‌های استکبار برای تخریب روح علم و فرهنگ و انقلاب و استکبار ستیزی در دانشگاه، اضافه کرد: استکبار با تعالی اسلام و کشورهای اسلامی مشکل دارند و تلاش می‌کنند که فرهنگ و انقلاب و استکبار ستیزی را تخریب کنند.

امام جمعه بوشهر به تلاش آمریکا برای همسو کردن کشورهای اسلامی با نظر استکبار اشاره کرد و افزود: دشمنان می‌خواهند که دانشگاه‌های ما خروجی مناسبی نداشته باشد و از میان تهی باشد.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر هویت بخشی اسلامی به دانشگاه و رشد فرهنگی و ایجاد خودکفایی علمی، بیان کرد: دشمن در پی از بین بردن تقوا در بین دانشجویان است و باید در دانشگاه‌ها در عرصه فرهنگی دینی، ایمان و تقوا و اخلاق دینی تکیه و کار کنیم.

صفایی بوشهری بر لزوم تلاش برای دشمن‌شناسی در دانشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: دانشگاه‌ها باید سنگر اول دفاع مقدس فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و علم و فناوری در مقابل تهاجم دشمنان باشند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: باید راه‌های نفوذ دشمن شناسایی و دفاع مقدس دانشگاهی به همین منظور ایجاد شود در مقابل تهاجم‌ها به خوبی ایستادگی کرد.

وی خواستار تلاش دانشجویان برای افزایش بصیرت ولایی و سیاسی شد و اضافه کرد: کوشش در طراحی و اجرایی کردن برنامه‌های اقتصادی مقام معظم رهبری از مهمترین راه‌های رفع مشکلات اقتصادی کشور است.

صفایی بوشهری گفت: جهان آینده‌ آبستن فتنه‌های بزرگ است و کانون این فتنه‌ها به سمت ایران است چرا که ایران با نگاه انقلابی مقابل استکبار ایستاده و لذا آشوب‌هایی که امروز در کشورها ایجاد می‌کنند با هدف تضعیف و تخریب ایران است.

وی با بیان اینکه باید همه راه‌های نفوذ دشمن برای اجرای پروژه براندازی فوق نرم و نفوذ را ببندیم، ادامه داد: دانشجویان بسیجی در این عرصه وظیفه سنگینی دارند و باید در همین زمینه آماده باشند.

کد خبر 2967667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha