پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۶:۲۰

کارشناس مسئول پیش‌بینی هوای استان اصفهان:

بارش اولین برف پاییزی در اصفهان/کاهش ۷ تا ۱۰ درجه‌ای هوا

بارش اولین برف پاییزی در اصفهان/کاهش ۷ تا ۱۰ درجه‌ای هوا

اصفهان – کارشناس مسئول پیش‌بینی هوای استان اصفهان گفت: تا پایان هفته کاهش هفت تا ۱۰ درجه‌ای هوا در بیشتر نقاط استان اصفهان پیش‌بینی می‌شود.

میترا سیدان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی نقشه‌های هواشناسی در سطح استان اصفهان اظهار داشت: بررسی این نقشه‌ها بیانگر استقرار سامانه‌ای ناپایدار بر روی استان از امروز تا سه شنبه است.

وی با بیان اینکه بارش هوای سرد در سطح زمین و بارش نخستین برف پاییزی در اصفهان از پیامدهای استقرار این سامانه بر روی استان است، ادامه داد: بر این اساس برای امروز و فردا در اکثر نقاط استان اصفهان شاهد بارش برف و باران خواهیم بود.

کارشناس مسئول پیش‌بینی هوای استان اصفهان با اشاره به اینکه اواسط روز سه‌شنبه این سامانه از استان خارج می‌شود، اضافه کرد: بر این اساس در اواخر روز دوشنبه بارش‌هایی را در مناطق شرق، جنوب شرق و شمال شرق خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه همراه با خروج این سامانه ناپایدار از استان دمای هوای به شدت و بین هفت تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد در نقاط مختلف کاهش ‌می‌یابد، اضافه کرد: همچنین امروز نیز دمای هوا در اصفهان تا عصر شش تا هفت درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

سیدان با بیان اینکه اواخر روز دوشنبه و سه‌شنبه در سراسر نقاط استان یخبندان را خواهیم داشت، افزود: بر این اساس شاهد مه‌آلودگی و کاهش دید نیز در جاده‌های مواصلاتی استان خواهیم بود.

وی همچنین بیشینه هوای اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز را شش درجه سانتی‌گراد بالای صفر و کمینه دمای این شهر نیز در ساعات بامداد فردا چهار درجه سانتی‌گراد زیر صفر پیش‌بینی شده است.

کد خبر 2992620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha