۱۵ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۴۶

۵ روستای محروم شوشتر برق‌دار شدند

۵ روستای محروم شوشتر برق‌دار شدند

شوشتر - پنج روستای بخش‌های مرکزی و میان آب شهرستان شوشتر از نعمت برق برخوردار شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق خوزستان، البرز پورعابد مدیر توزیع برق شوشتر اظهار کرد: کار برق‌رسانی به پنج روستای خرمن خاک، قلی‌پور، شیخ شمس‌الدین، تل رومزی و چم کنار از شهریورماه سال جاری در دستور کار قرار داشت که نهایتا در آذرماه این پروژه با موفقیت به انجام رسید.

وی با اشاره به اینکه پنج روستای یاد شده ۱۶۰ خانوار جمعیت دارند، افزود: برای برق‌رسانی به این روستا‌ها، دو هزار و ۷۰۰ متر شبکه فشار متوسط و ضعیف و پنج دستگاه ترانس استفاده‌شده و دو میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال نیز سرمایه‌گذاری شده است.

مدیر توزیع برق شوشتر همچنین در خصوص مشکل برق بازار سرپوشیده شوشتر توضیح داد: مشکل اصلی برق بازار سرپوشیده شوشتر، وجود انشعاب‌های غیرمجاز بر روی شبکه این بازار بود که اصلاح آن از ابتدای نیمه دوم امسال در دستور کار قرار گرفت و پروژه تعویض ۷۰۰ متر شبکه سیمی به کابل خود نگهدار از آبان ۹۴ در این محل آغاز شد که تا هم‌اکنون ۸۰ درصد آن به انجام رسیده است.

پور عابد هزینه اجرای این پروژه را نیز بیش از ۷۱۵ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: با تعویض شبکه برق بازار از سیمی به کابلی، تمام انشعاب‌های غیرمجاز جمع‌آوری‌شده و مشترکان در این محل از برق پایدارتری برخوردار خواهند شد.

وی تصریح کرد: تلفات انرژی در این محل بعد از اتمام کامل پروژه در سطح قابل‌توجهی کاهش خواهد یافت.

مدیر توزیع برق شوشتر زمان پایان این طرح را اواخر دی‌ماه جاری اعلام کرد.

کد مطلب 3017578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha