پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ دی ۱۳۹۴، ۱۳:۰۸

رئیس سازمان صنعت و معدن مازندران خبر داد:

پیشنهاد سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیاردی خارجی ها در نکاچوب

پیشنهاد سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیاردی خارجی ها در نکاچوب

ساری - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران از پیشنهاد ۱۰ هزار میلیارد ریالی یک شرکت خارجی برای سرمایه‌گذاری در شرکت نکا چوب خبر داد.

محمد محمدپور عمران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با پیگیری استاندار و همراهی دستگاه‌های اجرایی یکی از شرکت‌های خارجی که به‌صورت تخصصی در حوزه صنایع چوب و کاغذ فعالیت دارند پیشنهادی را برای سرمایه‌گذاری در این شرکت درمجموع به مبلغ هزار میلیارد تومان ارائه داده است.

محمدپور با اشاره به نزدیکی بندر امیرآباد که دسترسی به کشورهای cis را تسهیل می‌کند، اظهار کرد: اکنون هم طرف خارجی و مازندرانی در حال بررسی جوانب مختلف  این پیشنهاد هستند این شرکت از فنّاوری روز دنیا بهره‌مند‌است وعلاقمند به نوسازی خطوط موجود و توسعه چندین خط جدید در حوزه صنعت چوب است و یکی از اهداف آن صادرات محصولات تولیدی به کشورهای CIS  است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران برنامه‌های این شرکت درمجموع با ظرفیت ۸۰۰ هزار مترمکعب در سال و ظرفیت کل سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومان است که بخش  اصلی مواد اولیه آن از طریق واردات از روسیه تأمین خواهد شد.

وی گفت: با توجه به تأکید استاندار و همکاری مناسب دستگاه‌های اجرایی استان امید به اجرایی شدن این پیشنهاد سرمایه‌گذاری، بازده سرمایه‌گذاری در آن بالا ارزیابی  می‌شود.

شرکت نکا چوب از شرکت های دولتی و بزرگ فعال در عرصه صنایع چوب در مازندران به شمار می رود.

کد خبر 3023227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha