پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ دی ۱۳۹۴، ۱۷:۰۵

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان:

کمبود نقدینگی مهمترین مشکل واحدهای صنعتی کهگیلویه وبویراحمد است

کمبود نقدینگی مهمترین مشکل واحدهای صنعتی کهگیلویه وبویراحمد است

یاسوج - رئیس سازمن صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: کمبود نقدینگی مهمترین مشکل واحدهای صنعتی و بنگاه های اقتصادی این استان است

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده ظهر شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: تا تاریخ ۲۵ دی ماه سال جاری حدود ۲۱ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در این استان تشکیل شد.

وی با اشاره به تشکیل ۶۹۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سطح کشور، اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری جلسات این کارگروه رتبه ۱۰ کشور را دارد که در مقایسه با وسعت صنعت و جمعیت استان بسیار مطلوب است.

دیودیده تعداد مصوبات این جلسات در کشور را چهار هزار و ۴۷۰ مصوبه عنوان کرد و یادآور شد: از این تعداد ۱۴۰ مصوبه اجرا شد.

وی با بیان اینکه ۵۲ درصد مصوبات جلسات این استان تاکنون اجرا شده است، عنوان کرد: این استان از لحاظ اجرای مصوبات رتبه چهارم کشور را دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از اخبار برخی رسانه ها در خصوص افزایش بیکاری به علت راکد شدن واحدهای صنعتی، گفت: طی دو سال اخیر هیچ واحد فعالی در استان راکد نشد.

دیودیده با اشاره به اینکه در طی این دو سال ۲۸ مورد از واحدهای راکد این استان فعال شد، اضافه کرد: فعالیت های اقتصادی صورت گرفته در این استان حاصل تسهیلات بانک ها است.

وی ادامه داد: تأمین نقدینگی مهمترین مشکل واحدهای صنعتی و بنگاه های اقتصادی استان است، بنابراین هر چه نقش بانک ها پررنگ تر و به موقع باشد عملکرد کارگروه استان نیز بیشتر خواهد بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص قانون رفع موانع تولید یادآور شد: منابع مالی این قانون تنها مربوط به بخش صنعت، معدن و تجارت و دولت نیست و طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی که توسط شورای نگهبان نیز آن را تأیید کرده است همه دستگاه ها باید برای اجرای این قانون همکاری کنند.

دیودیده تأکید کرد: بانک ها موظف به تأمین منابع مالی و دستگاه های اجرایی در این خصوص موظف به همکاری هستند.

وی اظهار داشت: در نتیجه جلسات کارگروه تاکنون ۱۲ واحد راکد به چرخه تولید بازگشته اند و به پیشرفت فیزیکی ۱۵ طرح در حال اجرا کمک شده است و از راکد شدن ۳۴ واحد فعال نیز جلوگیری شده است.

کد خبر 3025974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha