پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۴۳

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان:

طرح‌های اشتغالزا و توسعه‌ای اصفهان مجوز دریافت می کنند

طرح‌های اشتغالزا و توسعه‌ای اصفهان مجوز دریافت می کنند

اصفهان - مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان گفت: طرح‌های اشتغال زا و توسعه ای اصفهان تنها در صورتی مجوز دریافت می کنند که محورهای توسعه‌ای و اشتغالزایی آنها مشخص شده باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد بگی پیش از ظهر شنبه در نشستی خبری اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی و صنایع دانش بنیان رویکرد مورد نیاز استان اصفهان در آینده است که در سه گام می‌توان آن را پیاده سازی کرد.

وی بیان داشت: گام اول در این زمینه ایجاد زنجیره ارزش افزوده برای تولیدات صنعتی و رقابت‌پذیر کردن محصولات و تولیدات برای صادرات آنهاست.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان تاکید کرد: تشویق سرمایه‌گذاران خارجی و جذب آنها با ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای حضور سرمایه گذار خارجی گام دوم ما در این بخش خواهد بود.

وی گفت: این خطه به لحاظ توسعه صنعت به نقطه اشباع رسیده و باید رویکرد و نگاه فراصنعتی در این زمینه دنبال شود.

رتبه اول اصفهان در بین استان‌های اقتصادی در بخش صنعت، تجارت و معدن

بگی افزود: در گام سوم تنها برای طرح هایی مجوز صادر می کنیم که با توجه به مزیت های درون استانی و توسعه ای تهیه شده باشند و محورهای توسعه ای و اشتغالزایی آن هم مشخص باشند.

وی با بیان اهمیت رویکردهای زیست محیطی همچون سبز و پاک بودن اجرای طرح‌های صنعتی اظهار کرد: در گام چهارم علاوه بر این موارد توجه به اسناد بالادستی و سندآمایش سرزمین نیز مورد نظر جدی ما خواهد بود.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان افزود: مزیت بزرگ اصفهان دارا بودن نیروی انسانی جوان و نخبگان دانشگاهی با توجه به برتری صنعتی بودن اصفهان، است که در گام نهایی دنبال خواهیم کرد.

وی همچنین سیاست جدید این شرکت را تخصصی کردن نواحی و شهرک‌های صنعتی عنوان کرد و گفت: تلاش داریم با ایجاد مزیت‌ها و امتیازاتی امکان سرمایه‌گذاری بهتر و ایجاد شتاب بیشتر در چرخه تولید را با این اقدام و رویکرد دنبال کنیم.

۷۰ درصد صنایع اصفهان در ابتدای شعاع ۵۰ کیلومتری قرار دارند

وی با اشاره به اشتغال ۱۱۲ هزار نفر در چهار هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی استان اصفهان اضافه کرد: وجود ۷۰۰ معدن، ۱۵۰ هزار واحد صنفی و ۹ هزار و ۶۰۰ واحد فعال صنعتی باعث شده این استان رتبه اول استان‌های اقتصادی در بخش صنعت، تجارت و معدن را داشته باشد.

بگی در خصوص تاثیر نزدیک بودن صنایع به مرکز استان اصفهان هم اعلام کرد: ۷۰ درصد صنایع استان با وجود ممانعت قانونی در ابتدای شعاع ۵۰ کیلومتری قرار دارند که از این نظر شهرک های صنعتی جی و سگزی برترین شهرک‌های صنعتی استان اصفهان هستند.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۷۶ مصوبه ایجاد ناحیه و شهرک صنعتی داریم که از این تعداد ۶۸ ناحیه و شهرک صنعتی عملیاتی شده و نیمی از این تعداد شهرک فعال نیستند.

کد خبر 3043073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha