پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۲۰:۵۲

در جريان برگزاري كنفرانس حمايت از فلسطين در دوحه اعلام شد؛

ابراز همبستگي كامل با كابينه حماس و انتقاد از ابومازن و جنبش فتح

كنفرانس حمايت از فلسطين دردوحه با حماس ابراز همبستگي كرد و از جنبش فتح وابومازن رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، مراسم افتتاحيه كنفرانس علماي مسلمان كه در دوحه قطر براي حمايت از فلسطيني ها برگزار مي شود، به محلي براي انتقاد از جنبش فتح و ابومازن رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين تبديل شد و شركت كنندگان در اين كنفرانس همبستگي كامل خود را با كابينه حماس اعلام كردند.

يوسف القرضاوي رئيس اين كنفرانس گفته بود كه ما دوست داشتيم تا برادران جنبش فتح دراين نشست شركت كنند، زيرا علاقه مند بوديم همه گروههاي فلسطيني با علماي مسلمان ديدار كنند تا امت اسلام درجريان مسئوليت تاريخي خود قرار گيرد، اما متاسفانه آنها(فتح) با ما همراهي نكردند.

قرضاوي كه رياست اتحاديه جهاني علماي مسلمان را برعهده دارد، از ابومازن رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين انتقاد كرد و گفت : رياست فلسطين درمقابل دولت (به رهبري حماس) مي ايستد و از آن مي خواهد تا شيوه و سياست خود را تغيير دهد.

 اين در حالي است كه يك ديپلمات فلسطيني كه خواست نامش فاش نشود، كنفرانس قطر را براي حمايت از حماس و نه ملت فلسطين قلمداد كرده است.

وي به غيبت نمايندگان جنبش فتح و حضور خالد مشعل رئيس دفتر سياسي حماس و رمضان شلح دبيركل جنبش جهاد اسلامي، احمد جبريل دبيركل جبهه خلق براي آزادي فلسطين/فرماندهي كل و شماري ديگر از رهبران اسلامي غير فلسطيني اشاره كرد.

اين در حالي است كه منيرغنام سفير تشكيلات خودگردان در قطر با بيان اينكه سخنان قرضاوي تلاشي براي دادن مفهوم ديني به اوضاع فلسطين است و ابومازن از مشروعيت كامل برخوردار است،درباره علت شركت نكردن نمايندگان جنبش فتح در كنفرانس دوحه گفت: هيچ كس با نمايندگان فتح يا ديگر گروههاي فلسطيني تماس نگرفته است.

اما قرضاوي اعلام كرد كه ابوالوليد(خالد مشعل) را مامور تماس با آنها(نمايندگان فتح) كرده است و مشعل دو هفته تلاش كرد، اما گوشهاي شنوا پيدا نكرد(فتح موافقت نكرد).

كنفرانس علماي مسلمان براي حمايت از فلسطين با هدف جلب حمايتهاي مالي از كابينه حماس كه غرب آن را تحريم كرده است، و تشويق فلسطيني ها به وحدت و يكپارچگي برگزار مي شود.

در حالي كه خالد مشعل تلاش كرد در سخنانش اشاره اي به فتح نكند، شلح دبيركل جهاد اسلامي گفت : بايد همانگونه كه به ابومازن پس از درگذشت ياسرعرفات فرصت داده شد، به حماس هم فرصت داده شود.

سخنرانان در اين كنفرانس خواستار وحدت و يكپارچگي فلسطيني ها و تحريم خونريزي در ميان گروههاي فلسطيني شد،اما اكثر شعارهاي حاضران در جلسه در تاييد حماس سرداده شد.

علماي مسلمان از كشورهاي عربي و اسلامي خواستند از دولت جديد فلسطين به رهبري حماس در مقابل اقدامات غرب در زمينه هاي مالي، انساني و نظامي حمايت كنند.

در اين كنفرانس از موضع بانكهاي كشورهاي منطقه در مخالفت با ارسال كمكهاي مالي كشورهاي عربي به كابينه حماس به علت ترس از مجازاتهاي آمريكا انتقاد شد.

كنفرانس حمايت از فلسطين امروز با صدور بيانيه اي و فتوايي مبني بر ضرورت حمايت مالي و معنوي از فلسطيني ها و دولت حماس به كار خود پايان خواهد داد.

کد خبر 324787

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha