پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۲

اواخر تیر ماه سال جاری؛

اولین کنگره سراسری مدیریت بحران در کرمانشاه برگزار می شود

اولین کنگره سراسری مدیریت بحران در کرمانشاه برگزار می شود

کرمانشاه- رئیس دانشکده پیراپزشکی کرمانشاه از برگزاری اولین کنگره سراسری مدیریت بحران به میزبانی کرمانشاه در اواخر تیر ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، فاطمه رضئان مدنی اظهار داشت: اولین کنگره سراسری مدیریت بحران با رویکرد نظام سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی و استانداری کرمانشاه ۲۹ الی ۳۱ تیرماه سال جاری در تالار بهمن دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه برگزار می شود.

وی در این خصوص گفت: با توجه به اهمیت مدیریت بحران و استفاده از تمامی ظرفیت های بالقوه و بالفعل استان تلاش شده است که از تمامی سازمان ها و ارگان های دخیل در بحران استفاده شود. لذا این کنگره با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان بیمه سلامت، مرکز فوریت های پزشکی استان، بسیج جامعه پزشکی، شهرداری و فرمانداری کرمانشاه، ارتش جمهوری اسلامی، بهداری غرب سپاه پاسداران و سازمان هلال احمر از ۳۱ تیر ماه به مدت سه روزبرگزار می شود.

رئیس دانشکده پیراپزشکی افزود: در این کنگره علاوه بر ایراد سخنرانی های علمی اساتید داخل کشور،  اساتید مدعو خارج از کشور نیزحضور دارند و مطالب علمی در دو بخش سخنرانی و پوستر به اطلاع شرکت کنندگان می رسد.

رضوان مدنی گفت: این کنگره دارای ۱۸ امتیاز بازآموزی از اداره آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی برای مشمولین قانون بازآموزی است و علاوه بر شرکت اساتید دانشگاههای علوم پزشکی کشور، اساتید دانشگاه آزاد، مراکز علمی کاربردی، دانشگاه رازی و پیام نور نیز با ارسال مقاله در این کنگره علمی شرکت کرده اند.

وی در ادامه افزود: دراین کنگره همچنین غرفه های نمایشگاه با ارتباط موضوعی مدیریت بحران به عنوان برنامه های جنبی برگزار می گردد که با مشارکت شرکت های صنعتی داخل و خارج استان بستری مناسب برای به اشتراک گذاری محصولات مرتبط با مدیریت بحران مانند وسایل ایمنی، اطفاء حریق، آوار برداری و فراهم شده است.

لازم به ذکر است که ریاست افتخاری کنگره را آقای دکتر رازانی استاندار کرمانشاه و روسای علمی کنگره را نیز دکتر حسین کریم و خانم دکتر رضوان مدنی عهده دار هستند. دبیران علمی کنگره نیز دکتر فرید نجفی و آقای ارسلان نادری پور بوده  و دبیر اجرایی کنگره را آقای رضاپورمیرزا کلهر بر عهده دارند.

کد خبر 3697795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha