سید علی موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: هفته دولت فرصت مناسبی برای گرامی داشتن یاد شهیدان رجایی و باهنر و الگو گرفتن از روش های مدیریتی و ساده زیستی شهید رجایی است تا بتوانیم الگویی عملی برای مدیریت خود پیدا کنیم.
وی اظهار داشت: خوشبختانه با تامین امنیت و آرامش حاکم بر جامعه باید با تلاش بیشتر زمینه خدمات رسانی بهتر را فراهم کنیم تا رضایت مردم جلب شود.
فرماندار قزوین تصریح کرد: با وجود مشکلات موجود در عرصه های عمران و سازندگی شاهد کارهای خوبی هستیم و افتتاح طرح های مختلف در هفته دولت نیز مسیر توسعه را تسریع می کند.
موسوی بیان کرد: در هفته دولت ۴۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال توسط شهرداری های شهرستان (به غیراز شهرداری قزوین) افتتاح می شود و یک طرح آب منطقه ای با ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار و ۳ طرح فرهنگی با دو میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال به بهره برداری می رسد.
وی گفت: در امور روستایی و دهیاری ها از۲۰۰ پروژه با اعتباری بالغ بر۱۵۱ میلیارد ریال و در آموزش و پرورش پنج طرح با ۵۴ میلیارد ریال اعتبار افتتاح خواهد شد.
به گفته موسوی شش طرح کمیته امداد امام خمینی(ره) با یک میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال، هفت طرح آب و فاضلاب شهری و روستایی با ۹۹ میلیارد ریال، ۱۱ طرح جهاد کشاورزی و منابع طبیعی با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال و دو پروژه با ۹ میلیارد و۸۰۰ میلیون ریال توسط بخش خصوصی به بهره برداری می رسد.
نظر شما