۲۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۳۸

با ابلاغ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفت؛

زیرمجموعه های وزارت‌کار مکلف به استفاد از تولید داخل شدند

زیرمجموعه های وزارت‌کار مکلف به استفاد از تولید داخل شدند

بخشنامه اولویت خرید اقلام مورد نیاز از تولیدات داخلی از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تمام معاونان و مدیران این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علی ربیعی در بخشنامه‌ای به تمام معاونان، مدیران، روسای سازمان‌ها، صندوق‌ها و بانک‌های تابعه، اولویت خرید اقلام مورد نیاز از تولیدات داخلی را ابلاغ کرد.

وزیر تعاون،   کار و رفاه اجتماعی در این بخشنامه ضمن تاکید بر رعایت توان تولید داخلی کشور در تمام خریدهای خارجی، اعلام کرده است: «در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و نیز منطبق با سیاست های اصولی اقتصاد مقاومتی مبنی بر حمایت از تولیدات داخلی، لازم است که اهتمام لازم و تلاش موثر جهت رعایت توان تولید داخلی کشور و اولویت خرید اقلام مورد نیاز از تولیدات داخلی به عمل آید.»

کد مطلب 3767473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha