پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۴۱

جانشین فرماندهی پلیس راهور ناجا مطرح کرد:

عدم اعمال نظر ناجا در سند اولیه الزامات ترافیکی ساختمان

عدم اعمال نظر ناجا در سند اولیه الزامات ترافیکی ساختمان

جانشین فرماندهی پلیس راهور ناجا با انتقاد از عدم اعمال نظر نیروی انتظامی در سند الزامات ترافیکی ساختمان، گفت: ظرف یک سال گذشته، در اطراف مرکز تجاری کوروش ۱۸هزار فقره اعمال قانون صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، موسی امیری، در همایش الزامات ترافیکی در ساختمان‌ها با انتقاد از نادیده گرفتن نظر ناجا در تدوین سند اولیه الزامات ترافیکی ساختمان گفت: پلیس راهور ناجا با معضلات شهری فراوانی روبرو است که علت آن را می‌توان در ناهماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های متولی در حوزه شهری و شهرسازی جستجو کرد.

وی ادامه داد: سازمان‌های مختلفی درگیر معضلات ترافیکی در ساختمان‌ها هستند که از آن جمله می‌توان به مالکان، کارفرمایان، وزارت راه و شهرسازی، شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی اشاره کرد.

جانشین فرماندهی پلیس راهور ناجا افزود: یکی از مکان‌هایی که در تهران به معضل ترافیکی بزرگی تبدیل شده، مجتمع تجاری کوروش است؛ این مرکز تجاری با ۱۶۰۰ واحد پارکینگ، در یک معبر ورودی بزرگراهی ساخته شده و معضلات فراوانی از جمله آلودگی زیست‌محیطی، صوتی و ترافیکی برای مناطق اطراف ایجاد کرده است.

کد خبر 3788413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • I ۰۱:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۵
      0 0
      خوب جريمه سود هم داشته ١٨٠٠٠ فقره