۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۳۹

اسپوتنیک؛

پیشنهاد رئیس شورای عالی روسیه متحد درباره ریاست مدودف در این حزب

پیشنهاد رئیس شورای عالی روسیه متحد درباره ریاست مدودف در این حزب

یک منبع خبری در مسکو از پیشنهاد رئیس شورای عالی روسیه متحد برای ریاست این حزب توسط مدودف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «بوریس گریزلف» رئیس شورای عالی روسیه متحد در دومین جلسه انتخاب رئیس جدید برای این حزب، «دیمیتری مدودف» نخست وزیر این کشور را به عنوان نامزد این مسند پیشنهاد داد.

در این گزارش آمده است: در راستای تعیین رئیس جدید حزب روسیه متحد، روز یکشنبه و در دومین روز از جلسه، «گریزلف» رئیس کنونی این جناح، «مدودف » را به عنوان رئیس جدید این حزب معرفی کرد.

لازم به ذکر است حزب روسیه متحد، با تخصیص ۷۶ درصد از کرسی های مجلس دومای روسیه، بزرگترین حزب در این مجلس محسوب می شود که در سال ۲۰۰۱ از میان یک حزب متحد با نام (تمام روسیه-سرزمین پدری) شکل گرفته و وظیفه پشتیبانی از سیاستهای دولت را بر عهده داشته است.

گفتنی است که «ولادیمیر پوتین» در زمان تصدی مقام نخست وزیری رهبری جناح روسیه متحد را بر عهده داشت که پیشرفتهای بسیاری را برای این حزب بدست آورد.

کد خبر 3884442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha