پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ اسفند ۱۳۹۵، ۸:۵۲

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان:

ساعات فعالیت بناهای تاریخی استان اصفهان افزایش یافت

ساعات فعالیت بناهای تاریخی استان اصفهان افزایش یافت

اصفهان - مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام نوروز و پیش بینی حضور میلیونی گردشگران ساعات فعالیت بناهای تاریخی استان اصفهان افزایش یافت.

فریدون الله‌یاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آمادگی کامل استان اصفهان از نظر زیرساخت‌های اقامتی و گردشگری برای استقبال از مسافران نوروزی اظهار داشت: بیش از ۳۰۰ مجموعه تاریخی و گردشگری در ۲۴ شهرستان استان اصفهان آماده بازدید گردشگران هستند  و ۳۵۰ راهنما و مراقب تاریخی، گردشگران  را راهنمایی می کنند.

وی با اشاره به افزایش ساعات فعالیت بناهای تاریخی استان اصفهان تاکید کرد: فعالیت بناهای شاخص استان اصفهان مانند  مجموعه جهانی کاخ موزه چهلستون تا ساعت ۲۲ ا سایر بناهای تاریخی استان اصفهان نیز تا ساعت ۲۱ افزایش یافته است.

مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان با بیان اینکه ساعات بازدید از مساجد تاریخی استان نیز افزایش داشته است، تاکید کرد: ساعات کار مساجد تاریخی اصفهان تا ساعت ۱۹ افزایش یافته است و همچون همیشه نماز جماعت نیز با حضور گردشگران برگزار می‌شود.

وی  ادامه داد:  بازدید از بناهای تاریخی اصفهان مطابق با تعرفه‌های سال گذشته است و هیچ نوع افزایش قیمت ورودیه برای بناهای تاریخی نداشتیم.

الله‌یاری با بیان اینکه فعالیت ستاد نوروزی اصفهان از روز ۲۶ اسفندماه آغاز شده است، گفت: برای اقامت مسافران نوروزی در استان اصفهان ۳۲۰ هزار ظرفیت اقامتی و ۳۰ ظرفیت رزروی پیش بینی شده است و در مجموع۳۵۰ هزار نفر ظرفیت اقامتی  در روز را برای ایام در تعطیلات نوروز شاهد خواهیم بود.

کد خبر 3935652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha