پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴

السیسی:تروریسم، قبطی ها و مسلمانان مصر را مورد هجوم قرار داده است

السیسی:تروریسم، قبطی ها و مسلمانان مصر را مورد هجوم قرار داده است

رئیس جمهور مصر تاکید کرد که تروریسم مردمان قبطی و مسلمان مصر را هدف حملات خود قرار داده ولی عزم مصری ها برای عبور از مشکلات و مقابله با قدرت های شرور از بین نخواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در پیامی انفجارهای تروریستی در قاهره پایتخت این کشور را محکوم کرد.

السیسی در همین راستا تاکید کرد: تروریسم که در حال رخت بربستن است، وطن و مردمان قبطی و مسلمانش را هدف حملات خود قرار داده است ولی عزم مصری ها و اراده حقیقی آنها را برای مقابله با قدرت های شرور از بین نخواهد برد.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: علیرغم این اقدامات، پای فشاری و اصرار مصری ها برای عبور از مشکلات و حرکت رو به جلو در مسیر تحقق امنیت و ثبات و توسعه همه جانبه افزایش می یابد. به خانواده های قربانیان تسلیت می گویم.

گفتنی است، یک انفجار در نزدیکی کلیسایی در شهر «اسکندریه» رخ داد که این انفجار تاکنون هشت کشته و ۳۰ زخمی برجای گذاشته است.

همچنین وقوع انفجاری تروریستی در نزدیکی یک کلیسا در شمال شهر قاهره پایتخت مصر منجر به کشته شدن ۲۱ نفر و زخمی شدن ۲۵ تن دیگر شد.

کد خبر 3948830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha