به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا تابش ظهر امروز در جمع نمارگزاران جمعه شهر احمدآباد اردکان با تسلیت به مناسبت سالروز شهادت مولی الموحدین، حضرت علی (ع) اظهار داشت: انقلاب اسلامی ما با الهام از حکومت امام علی (ع) شکل گرفت؛ حکومتی که سرلوحه آن تحقق عدالت بود و آن امام همام با پافشاری بر این مهم نیز به محراب شهادت رفت.
وی با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته در دوران انقلاب اسلامی ایران بیان کرد: البته مظاهری همچون فقر و نابرابری و فساد در جامعه وجود دارد که با ساحت نظام در تراز حضرت علی (ع) مطابقت ندارد و باید تلاش شود تا این معضلات برطرف شود.
تابش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه احمدآباد علمای بسیاری را در خود پرورش داده است، خاطرنشان کرد: این شهر مهد سختکوشی و تربیت بزرگان و علمای بسیاری است و این افتخای بزرگ برای این شهر است.
رئیس مجمع نمایندگان استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود در مورد ساخت مصلی در احمدآباد نیز اظهار داشت: خوشبختانه برای ساخت این مصلی و مجتمع بزرگ فرهنگی که در کشور کم نظیر است، نیت خیر و صادقانه ای وجود داشت که همین صداقت باعث شد کار به نحو مطلوب به سرانجام برسد.
تابش با تقدیر از زحمات حجت الاسلام صابری امام جمعه شهر احمدآباد ابراز امیدواری کرد: این مجموعه بزرگ فرهنگی و مصلای بزرگ احمدآباد به مرکزی برای اشاعه فرهنگ دینی و علوی مبدل شود.
نماینده مردم اردکان در مجلس همچنین در حاشیه مراسم نمازجمعه احمدآباد از زحمات حجت الاسلام صابری قدردانی کرد.


نظر شما